Ragnarok Online 2: Gate of the World / Legend of the Second |
Wersja do druku |
Tamashi
The .hack oracle
|
Wysłany: 21-01-2007, 12:26
|
|
|
O tak ;o. Czekam na to już od dłuższego czasu. Jak dla mnie gra zapowiada się świetnie. Imo gra nie straciła swojego mangowego klimatu przez przejście w 3D. Widziałem filmiki z zamkniętej bety i mogę powiedzieć, że wygląda bosko *___*. Gdy wejdzie inglisz werszyn to chyba zacznę grać na oficjalu x3. |
Kuhn: Ore wa
Endrance: Boku wa
Everyone: Koko ni iru!
Everyone: SKEEEEEITH!
|
|
|
|
|
|
rhadmor
Gość
|
Wysłany: 14-04-2007, 16:37
|
|
|
Cytat: | wszak komp to nie szafa i nie ma sensu robic z niego Eksponatu muzealnego, ktorym staje sie on po roku nie wkladanie w niego niczego nowego
|
Wszak nie kazdego stać na rozbudowę...
Ja np. gram w RO1 na PIII 667MHz, 192MB ram, Ati Radeon VE SDR 32MB. Tnie mi sie czasami w trakcie WoE. Nie stać mnie na nic lepszego - cy to oznacza ze to JA jestem sam sobie winien że nie pogram w RO2? |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 14-04-2007, 17:13
|
|
|
Ragnarok 2 ? Przereklamowane :/ gralam... ale co oznacza ten dopisek o jakiejsc Gate ? To dodatek ?
Dziwnie sie gra po japonsku/ Koreansku. Ale dalo rade, bo duzo ludzi po angielsku mowilo... jesli chodz o oficlajne testy serverow... ale szkoda bylo placic... WoW Jest lepsze...
Edit:
Pss... Scielo mnie... To inne RO2 :/ nie kumam... gralam w cos calkiem Innego :/ |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-04-2007, 20:23
|
|
|
Lila napisał/a: | Ragnarok 2 ? Przereklamowane :/ gralam... ale co oznacza ten dopisek o jakiejsc Gate ? To dodatek ? |
Spokojnie, to dopiero beta i to koreańska. RO1 w tym okresie to były same 1 klasy bez skilli...
A podtytuł? "The Gate of the World" - Wrota Świata, mający zapewne sugerować ogrom świata gry/przygody czekające graczy. Dodatek? Skądże, podtytuły w grach to wszak normalka. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 14-04-2007, 23:41
|
|
|
niom, ale ja juz mialam Ragnaroka 2... nie wiem wiec, co to byla za rga, skoro ta wasza ma bety dopiero :/ Boje sie myslec, co to bylo... a gralam Thiefka i ladnie sie gralo... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 20-05-2007, 22:31
|
|
|
Jest masa gier podobnych do R2. Na przykład Flyff (grafika z R2 zwykle jest porównywana właśnie do niej). |
|
|
|
|
|
Asaforn
Gość
|
Wysłany: 02-07-2007, 13:35
|
|
|
Z tym to WoW jest o 100% lepsze |
|
|
|
|
|
Veritas
Panties, Panties, Panties
|
Wysłany: 23-12-2007, 00:01
|
|
|
Jeżeli kogoś to interesuje - angielska wersja gry Ragnarok II ma zostać utworzona w pierwszym kwartale 2008 roku - bliższej daty póki co nie ma.
Poniżej prezentuje również całkiem przydatną stronę która pozwala (dzięki instrukcjom i tym podobnym) zagrać w koreańską wersję Ragnaroka.. II |
_________________ "Please don't worry, Mister, I only came here to obliterate you- not rob you." |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 04-12-2009, 15:05
|
|
|
Gravity ponownie wyda Ragnaroka II.
Dla leniwych - gra się nie przyjęła, zmienili kogoś w zarządzie i teraz po wymianie silnika oraz części mechaniki planują wypuszczenie RII jeszcze raz, w przyszłym roku. |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-12-2009, 15:39
|
|
|
Ale OSTa, mam nadzieję, zostawią? |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 05-12-2009, 15:40
|
|
|
W końcu to Yuki Kajiura, muszą. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-12-2009, 16:35
|
|
|
Ewentualnie poproszą ją o nowy soundtrack, który będzie identyczny jak fafnaście poprzednich. Na pewno by się ucieszyła.
Cytat: | Dla leniwych - gra się nie przyjęła, zmienili kogoś w zarządzie i teraz po wymianie silnika oraz części mechaniki planują wypuszczenie RII jeszcze raz, w przyszłym roku. |
Pytanie czy zauważyli, że nie chodziło o silnik tylko o fakt, że użyto go do animacji jakichś przerażających mutantów z wodogłowiem. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 05-12-2009, 16:45
|
|
|
Niestety, grałem w koreańską betę i silnik faktycznie był bolączką. Gra była brzydka, koślawa i sztucznie animowana. Skoki w ogóle tragedią były. Niestety wiele więcej powiedzieć o samym tytule nie jestem w stanie, bo wykrzaczał się w dość wczesnej fazie tutoriala i nawet walki nie miałem okazji zasmakować. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 16-02-2012, 07:04
|
|
|
Animowany trailer nowego Ragnaroka 2.
O ile filmik wygląda całkiem nieźle (chociaż przypomina opening których kolowiek Talesów), to nie zmienia to faktu, że sama gra sprawia wrażenie pierwszej z brzegu koreańskiej darmówki. Meh. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 24-12-2012, 13:11
|
|
|
Dla osób, które jeszcze nie słyszały - anglojęzyczna otwarta beta nowego RO2 zaczyna się 27.12.
Na filmikach gameplayowych wygląda średnio, ale pewnie ściągnę i pogram na tyle długo, żeby opisać swoje wrażenia. |
|
|
|
|
|
|