Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Guild Wars? |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-06-2006, 22:11 Guild Wars?
|
|
|
Temat ten założyłem, bo bardzo ciekawi mnie, czy są na forum ludzie grający w Guild Wars.
Dla niedoinformowanych, jest to ORPG, gdzie w miastach i outpostach (zamknięte przestrzenie na mapie) można spotkać innych graczy, a po wyjściu z nich chodzimy sami/z drużyną (coś jak w Diablo). Gra nie ma miesięcznych opłat, a po inne informacje zapraszam na (bodajże) oficjalną polską stronę -> www.guildwars.pl
Grę można nabyć za 129.90 (w przypadku posiadania wPLN za 90.90 zł + przesyłka) na gram.pl.
W sprzedaży jest również dodatek (do którego nie trzeba mieć podstawki, ale podobno poziom trudności jest dość wysoki dla nowych graczy i lepiej zacząć od wersji podstawowej), który także można kupić na gram.pl
Jeśli więcej osób z Tanuki gra/grałoby, można nawet założyć gildię i zaprojektować pelerynkę ;)
Mój nick - Mortius Shae, gram Elementalistą/Mesmerem. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-06-2006, 21:48
|
|
|
Maniak :P
<jak dotarłam aż tutaj to znaczy, że jestem blisko końca tego 1000 nieprzeczytanych postów! yay!>
Daj mi szybki net i lepszego kompa [opcjonalnie], to pójdę za tobą grać we wszystkie możliwe rpgi... |
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-06-2006, 22:46
|
|
|
Jak tylko dochrapię się grubszej gotówki, zamierzam zacząć grać. Kusi oprawa graficzna, rozsądny system gry, brak opłat...i ponoć nie nudzi się tak szybko jak inne MMO. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|