Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie: |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-11-2006, 11:11 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie:
|
|
|
1) Heroes of Anihilated Empires:
Niedługo ma wyjść, podobno RTS z elementami RPG. Czy ktoś kojarzy o czym traktuje ta gra, czy zapowiada się dobrze i czy warto czekać?
2) Age of Wonders:
Czy ktoś może mi opowiedzieć dokładnie, co ciekawego jest w tym cyklu i czy warto się nim zainteresować? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 15-11-2006, 11:22
|
|
|
Co do 1), to może przeczytanie zapowiedzi na stronie GS jakoś rozjaśni sprawę.
Jeśli zaś chodzi o 2), to w żadną część cyklu nie grałem, więc pomóc nie jestem w stanie :P |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 15-11-2006, 11:33
|
|
|
Ładne... Szkoda, że te screeny to zapewne nie prawdziwa gra, ale pokaz umiejętności grafików. Nie mniej jednak ciekawe, czy mi pójdzie? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-11-2006, 12:56
|
|
|
2) czesc 1 byla naprawde niezla, wnosila pewien powiew swiezosci (w szczegolnosci przebieg i koniec kampanii zalezal od podjetych w miedzyczasie decyzji, jednostki gromadzily doswiadczenie itp). Od 2 odpadlam |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|