Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Final Fantasy XIII |
Jakie wrażenia po trailerze? |
Wypas! |
|
66% |
[ 4 ] |
Mogło być lepiej |
|
16% |
[ 1 ] |
Kiszka:p |
|
16% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 6 |
Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
Wersja do druku |
ByTheWay
???
|
Wysłany: 04-04-2007, 23:10 Final Fantasy XIII
|
|
|
No więc zacznę od tego, że jest tu wprawdzie temat "Final Fantasy", ale z tego co widziałem głównie na temat jednego filmu w związku z czym mam nadzieję, że się nikt nie przyczepi.
Temat założyłem z racji mojego ostatniego ponownego zainteresowania serią:p
W związku z tym dorwałem się do odrobiny info na temat FFXIII i trailerków i cokolwiek mnie zatkało, jeśli gra będzie faktycznie tak wyglądać to grafa przebija wszystko co do tej pory widziałem ( nie mówię tu o fragmentach filmików, ale o odrobinie gameplay'u zawartego w trailerze ). Szczerze myślę nad PS3 w związku z tą gierką i tak jakoś ogólnie wydaje mi się to lepszą opcją niż nowy PC za jakiś czas:p
Ok no więc wypowiedzcie się, jakie jest wasze zdanie na temat trailera, czy chcecie położyć łapki na tej grze i ogólnie co sądzicie:p
http://www.square-enix.co.jp/e306/titles/fabula/ff13/e3trailer.html <- link do trailera
P.S. Dyskusja obejmuje również wersję "Versus":p ( nie mogłem znaleźć trailera dobrej jakości, ale również wygląda ciekawie )
Aha i jeszcze jedno, system walki zapowiada się bardzo interesująco jak dla mnie. Mam nadzieję, że jakoś im to wyjdzie^^ |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-04-2007, 01:47
|
|
|
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=3498 - teaser Versus.
W planach cyklu XIII jest jeszcze Haeresis, ale na razie nic, poza tytułem nie jest o tej grze wiadome.
Co do XIII, zobaczymy, co z tego wyjdzie. Bo z tego trailera tak naprawdę trudno coś wywnioskować oprócz tego, że grafika będzie stała na wysokim poziomie, a walka będzie widowiskowa. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
ByTheWay
???
|
Wysłany: 05-04-2007, 18:01
|
|
|
Heh jak na mój gust to nawet sporo info jak na grę która wyjdzie najwcześniej w 2008:p
Szkoda, że poza w miarę informującym trailerem do FFXIII, to na temat pozostałych w sumie nic nie wiadomo. Trailer do Versus poza fajnie wyglądającą końcówką niewiele przekazuje. Cholera nawet wie czy gość, którego widzimy jest głównym bohaterem, czy nie.
Edit: No i ten odgłos kosiarki jak łapie za miecz jest jakby to ująć, "priceless";P |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 06-04-2007, 23:44
|
|
|
Jestem w 7 niebie xD Wyglada jak RealTimeFinalFantasy! Ludzie, to bedzie jak arktyczna bryza na pustyni xD A druga gra, to DMC 4 !!!! To tez Boskie dzielo ! |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
ByTheWay
???
|
Wysłany: 07-04-2007, 11:32
|
|
|
Hehe real time to raczej nie będzie, ale wygląda na to, że rozgrywka będzie stanowczo bardziej dynamiczna niż wcześniej. Ciekawi mnie ilu będzie bohaterów, którymi będziemy sterowali w każdej trzynastce. Na razie w FFXIII zanosi się na przynajmniej dwóch z tego co słyszałem. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|