Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Final Fantasy 7 a emulator |
Wersja do druku |
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 21-08-2003, 19:40 Final Fantasy 7 a emulator
|
|
|
No to tak: prosiłbym o podanie jakiegoś pożądnego emulatora. Bowiem FF& chodzi na moim za szybko. Przydałoby się coś z regulacją szybkości emulacji. Z góry thx! |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-08-2003, 17:55
|
|
|
Polecam ePSXe. A jak by nie działało, to polecę inny, bo sam dzisiaj dostałem tego Finala (tylko jeszcze nie zdążyłem zagrać), a chodzić mi MUSI :)
Z emulatorów znam jeszcze Connectix VGS (Virtual Game Station) i nie rozwijany już Bleem!.
Edit: działa na ePSXe z włączonym limitem klatem na sekundę (FPS Limit). Dla standardu PAL wynosi 50 FPS (25 na co drugą linię, czyli 2*25=50). Jeśli masz inną wersję niż PAL, to sam musisz przeliczyć limit (czyli standardowe FPS dla danego standardu * 2). |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-09-2003, 19:06
|
|
|
Miszczu: Podaj specyfikację swojego komputera i ustawienia plugina (jeśli Ci się chce).
Co do limitu klatek, to osobiście ustawiam 70k/s (większy speed=większe emocje).
A tak poza tym to jeśli macie problemy z ePSXe to najlepiej zajrzeć na
Polską stronę ePSX (dział kompatybilności lub forum. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|