Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
NinjaManager |
Wersja do druku |
natec02
|
Wysłany: 30-07-2010, 22:10 NinjaManager
|
|
|
Witam,
Dokładnie nie wiedziałem gdzie napisać ten temat, ale się zdecydowałem tutaj, najbardziej pasuje.
Chciałbym wam zaprezentować managera w świecie ninja, jest to gra via www.
W grze wcielamy się dokładnie w świat Naruto, wiem może już powoli odpychać, ale naprawdę jest to gra warta polecenia i nie na kilka dni, wciągnąć potrafi i to na bardzo długo. Ja sam z własnego doświadczenia wiem to, bo już gram w to przeszło ponad rok, ale teraz do rzeczy.
W grze chodzi o to, aby pokonać całe zło, na starcie wybieramy wioskę oraz startowych ninja 2.
W raz z robieniem misji odblokowujemy sobie nowych ninja, których można wykupić w wiosce za daną kwotą. Można grać na przechodzenie gry lub walczenie z ludźmi, ja preferuje ten pierwszy styl.
W grze trenujemy poziom swoich komandosów na arenie walcząc z ludźmi, w ten sposób podnoszą się nam morale naszych ninjy. Im większy poziom, tym łatwiej przejść misję, a w ten sposób szybciej przechodzimy grę oraz odkrywamy coraz nowsze tereny.
Więcej informacji pod stroną http://www.ninjamanager.com/help/game-guide
ewentualnie, community > help > tutorial.
Strona gry: www.ninjamanager.com
Tutaj można zobaczyć na czym to polega w mniejszym stopniu ukazując swój team
Jeśli ktoś będzie miał pytanie w stosunku do mnie to postaram się jak najszybciej odpowiedzieć. |
Ostatnio zmieniony przez natec02 dnia 31-07-2010, 11:50, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 30-07-2010, 22:23
|
|
|
Cytat: | W grze wcielamy się dokładnie w świat Naruto |
Łał! Zawsze chciałem się wcielić w świat Naruto! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 30-07-2010, 22:39
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Cytat: | W grze wcielamy się dokładnie w świat Naruto |
Łał! Zawsze chciałem się wcielić w świat Naruto! |
"Solaris" z kunajami? |
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 30-07-2010, 22:42
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Łał! Zawsze chciałem się wcielić w świat Naruto!
|
O patrzcie, Ysen Dostał Admina
No kij, Trzeba było napisać, że zostajemy przeniesieni w świat naruto. A nawet jeśli to nie jest PBF!! |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
natec02
|
Wysłany: 31-07-2010, 11:45
|
|
|
No tak wiedziałem, że będzie taka reakcja :)
Osoba która nie spróbowała nie powinna nic tutaj komentować, jednak dalej polecam grę. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|