Pokemony! |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 08-01-2013, 13:08
|
|
|
Pokemony X/Y. Międzynarodowa premiera w październiku, na stronie trailer.
O ile bieganie wygląda tak tragicznie, że chce się płakać, walki są całkiem miłe dla oka. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 09-01-2013, 01:53
|
|
|
Ja się tylko zastanawiam kiedy pokemony się skończą (nigdy?) Ostatnia wersja którą ogrywałem była jeszcze na gba Emerald i nowy Red chyba, ds-a nie było mi dane nawet trzymać w łapkach :] Ale crystala przeszedłem, to jest wydrukowałem sobie nawet diploma za złapanie całego pokedexa. A w polskiej edycji serialu śpiewali, że wszystkich 150 lub więcej jest. To ile jest oficjalnie obecnie pokemonów? Szczerze mówiąc jestem zdziwiony i pozytywnie zaskoczony, że pokemony dalej pączkują. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 09-01-2013, 14:54
|
|
|
kokodin napisał/a: | To ile jest oficjalnie obecnie pokemonów? |
Obecnie 649, łączenie z nową grą ma być ponad 700. |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-01-2013, 23:36
|
|
|
kokodin napisał/a: | Szczerze mówiąc jestem zdziwiony i pozytywnie zaskoczony, że pokemony dalej pączkują. |
Dane z ANN napisał/a: | Pokémon Black 2/White 2 Pokémon June 23 29,642 2,905,808 |
Przy takiej sprzedaży byliby ciężkimi frajerami, gdyby nie ciągnęli franchise.
Mnie w sumie najbardziej dziwi, że zrezygnowali z kolorów/kamieni szlachetnych. I kwik, czy to oznacza, że w mandze pojawią się protagoniści z imionami X i Y? XD |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 10-01-2013, 02:42
|
|
|
Tren napisał/a: | I kwik, czy to oznacza, że w mandze pojawią się protagoniści z imionami X i Y? XD |
Niekoniecznie. Bodaj dziś ujawniono imiona legendarnych poków i to chyba z nich wzięły się literki - Xerneas i Yveltal. |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-01-2013, 19:22
|
|
|
Cytat: | Niekoniecznie. Bodaj dziś ujawniono imiona legendarnych poków i to chyba z nich wzięły się literki - Xerneas i Yveltal. |
Jak dotąd imiona protagonistów pochodziły od nazw gier (np. Red, Blue, Yellow, Ruby, Diamond, Black), a nie od nazw legendarnych pokemonów na okładkach, chyba że sugerujesz, że zmienią tytuły dopiero co zapowiedzianych gier. ;p |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 10-01-2013, 22:48
|
|
|
Tren napisał/a: | Cytat: | Niekoniecznie. Bodaj dziś ujawniono imiona legendarnych poków i to chyba z nich wzięły się literki - Xerneas i Yveltal. |
Jak dotąd imiona protagonistów pochodziły od nazw gier (np. Red, Blue, Yellow, Ruby, Diamond, Black), a nie od nazw legendarnych pokemonów na okładkach, chyba że sugerujesz, że zmienią tytuły dopiero co zapowiedzianych gier. ;p |
Trochę źle się wyraziłem, chodziło mi o to, że tym razem tytuły mają wpływ na nazwy poków, a nie jak to miało miejsce na samym początku na imiona protagonistów. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 29-04-2013, 16:37
|
|
|
Ciekawi mnie, jakie będą nowe typy jaki będą reprezentować Yveltal i Sylvion. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 25-05-2013, 13:52
|
|
|
Ja bardzo kocham pokemony, na zmianę gram w White i Black2 no i z niecierpliwością czekam na X/Y. Boli mnie tylko to, że 3DS należy do brata i ja tak prędko nie pogram (ja mam Light >.<). Ala sama z siebie systematycznie lukam po wszystkich nowinkach o nowej części ^^ |
|
|
|
|
|
|