Tanukowy Topic Urodzinowy |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 27-10-2005, 17:23
|
|
|
Cytat: | za tego idola wsadze Ci wściekłe koty za zbroje XD |
Takye są zaiste dyabelskyego plemyenya zwyczaye, że yakyeybądź prawdy yako ognya Czyśćca syę lękayą;P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-10-2005, 18:27
|
|
|
Zdrowia, szczęścia i pomyślności Chimi :) |
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 27-10-2005, 21:55
|
|
|
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich, którym nie złożyłam życzeń..dużo dzieci wam życze XD |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-10-2005, 21:14
|
|
|
Cytat: | dużo dzieci wam życze XD |
To było okrutne. Dopisuję się. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 28-10-2005, 21:19
|
|
|
Właśnie poznałaś lokalny zwyczaj:P. Tu tak zawsze;>. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-10-2005, 21:27
|
|
|
Niby ja? Ja z natury jestem zła i niedobra. I podświadomie wyczuwam radosne okrucieństwo. Ciągnie mnie do was... |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-10-2005, 21:31
|
|
|
Znaczy, chodzi o to, że złowieszcze słowa "I dużo dzieci" to tutaj się dość często przy różnych okazjach pojawiały... I tak, to jest okrutne... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Distant
Dołączył: 23 Cze 2003 Skąd: Somewhere in the world Status: offline
|
Wysłany: 30-10-2005, 15:14
|
|
|
Nobody excepted... Me!
Zwyczajna grzeczność - wypada podziękować. Gdzieś miałem dłuższy post w notatniku, który miałem wrzucić tydzień temu, ale byłem zajęty oraz się ten post gdzieś zapodział, więc mówiąc w skrócie:
Dziękuje Bamboshowi, Avellanie, Daerianowi, Ice, Serice, Noire oraz Red Vampire'owi (oh well nawet się nie znamy, ale dzięki :P) za życzenia, jeśli kogoś pominąłem to przepraszam (Też wtedy dziękuje za pamięć o mnie).
Serika -> Jest jak jest, Przeszłości nic nie wróci. Można tylko budować/burzyć przyszłość.
Na koniec dementując wszelkie plotki o śmiertelnym obrażeniu jak i inne starsze o moim odejściu stąd.
Odszedłem bo nie potrafiliśmy się dogadać i nie widziałem sensu w pozostawaniu w tym miejscu szczególnie gdy ruszyło forum Multiworld, a nie z różnych innych śmiesznych powodów, które słyszałem przez te lata. Otwarta walka z grupą trzymającą forum jest skazana na niepowodzenie i prowadzi do banicji :P - tyle chyba każdy z was wie i się chyba nauczył. Zamiast się użerać i tracić nerwy na głupoty lepiej odejść i gdzieś dalej budować coś nowego. (Ostatnia sprawa: pewien nieprzemyślany post na MW - miała trochę bardziej skomplikowane podłoże i nie ma co szukać głębokich podtekstów).
Większości nowych osób stąd nie znam. Ze starych sprawa dotyczyła czterech osób, z których w zasadzie zostały dwie. Ja nikogo żywcem rozszarpywać (już) nie zamierzam i jak to mówiłem Avellanie na GG z tydzień czy dwa temu, w tym względzie została już tylko cicha, post-nuklearna pustynia, (na którą jednakże nie lubię wchodzić). Po prostu w miarę skutecznie zniknąłem z waszych oczu pozostawiając masę domysłów. Zatem wiedzcie, że Dis zakopał topór wojenny (ale tak na wszelki wypadek dość płytko ^_-) i znowu znika...
See’ya. |
_________________ Never surrender, never give up...
http://forum.multiworld.pl - Nothing is impossible here
http://komiks.multiworld.pl - Komiks Multiworld ;3 |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 30-10-2005, 19:07
|
|
|
I dla Ankura co to dzisiaj 18 lat kończy ^^ Pojawiłbyś się jeszcze, tyty...
Wszystkiego najlepszego i żeby cię z Arturami żadnymi nie mylili :) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
|
Wysłany: 30-10-2005, 20:53
|
|
|
Wszystkiego najlepszego Ankur :) |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-11-2005, 13:52
|
|
|
Wszystkiego najlepszego Vardzie, która się tu ostatnio udziela z okazji ukończenia 90 roku życia... Życze wysokiej emerytury i żeby cię reumatyzm nie łupał :D |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
|
Wysłany: 04-11-2005, 16:56
|
|
|
Wszystkiego najlepszego ^^' |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 04-11-2005, 18:09
|
|
|
Wszystkiego najlepszego. Stu lat życzyć trochę głupio:P. |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-11-2005, 21:31
|
|
|
Teeheehee.
Dziekuje za zyczenia. Reumatyzm mnie jeszcze nie lupie [btw, na reumatyzm dobre sa koty podobno ;p], ale cos kolano pobolewa ;) Na wysoka emeryture nie mam co liczyc, zreszta jak my wszyscy.
A 90 lat booo... *przeciagajac samogloski* mam pewien sentyment do daty 1915.
Tak naprawde to mam 18 lat :] Jak mi dzis powiedziala kolezanka w pracy. A co. Po skonczeniu 18-tki przestalam liczyc kolejne lata ;)
W ogole, pomarudze tu troche, mialam dzis naprawde swietne urodziny. Tyle ludzi mi skladalo zyczenia, na forum, w smsach, mailach, dzwoniac... wow! Jestem naprawde pozytywnie zaskoczona. Nie wspominajac o roznych drobiazgach, ktore dostalam np. pieknym bukiecie kwiatow, ktory wreczyli mi koledzy z dzialu :) Ciagle sobie na niego zerkam, bo jakos tak emanuje pozytywna energia [duzo zoltego koloru] oraz ladnym zapachem ;) |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-11-2005, 21:35
|
|
|
<sciiiiiiiiiiiissssssssssskkk> Wszystkiego najlepszego Vardzi ktora lubi 1915 rok choc wtedy była wojna. Naprade przepraszam ze nie moglem przyjechać :(.
A tak PS pwowiem taz ze przy tej swoje 90 ona wyglada na raptem góra 23 :P
Widac dobrze sie trzyma :P |
|
|
|
|
|
|