Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tanukowe Święta |
Wersja do druku |
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 25-07-2010, 19:43
|
|
|
Myślałem, że zrobiłaś to tak samo jak IKa, odwołując się do konkretnego zdarzenia. To jest racjonalnie zrozumiałe, ale skoro jednak chodziło o samą ową hiperbolę, to zaprawdę, po serii epitetów w odpowiedzi to Caladan może tu być kimś, kto poczuł się urażony. Ja wiem, że nie każdy każdego musi lubić, ale gubić kultury z tego tytułu nie trzeba... |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 25-07-2010, 19:48
|
|
|
Okej, bo zaszło małe nieporozumienie. Moje pierwsze skojarzenie to było jak najbardziej Tsunami, o którym pisała IKa, inaczej tak bardzo bym się nie uniosła. Co nie zmienia faktu, że dla mnie w ogóle naśmiewanie się z groźnego żywiołu przez który ginie mnóstwo osób, jest głupotą. |
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 25-07-2010, 20:06
|
|
|
Brr, łatwo stać się głupcem w twoich oczach. Tak czy inaczej, skoro Caladan zdaje się być nieporuszony, to nie będę dalej wcinał się w nie swój biznes. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 25-07-2010, 20:33
|
|
|
Mnie martwi coś co jeszcze może Moshi nie dostrzega. Mimo wszystko przypomina mi pewien przypadek jakiś czas temu, ale jestem wyrozumiały i nic dalej wolę nie mówić, ale los tanuka mnie nieco zmartwił. Wycofałem się wcześniej z swojej wypowiedzi, aby nikogo chamsko nie obrazić, bo ono nie miało mieć takiego zadania, ani nie zamierzam dalej dyskutować na ten temat, bo samo skojarzenie prawdziwego tsunami na poważnie też mnie trochę zniesmaczyło. Najwyrażniej każdy ma inną znieczulicę, dystans do różnych spraw i poczucie humoru
( jestem jaki jestem ).
Chodziło o(po raz drugi daje, bo dla mnie piosenka w swojej głupocie jest przednia) http://www.youtube.com/watch?v=dbYWEiRd5aI&videos=O01MWfb3F4w
W tekście jest Tsunami i właśnie oto się niby sprzeczamy.
Dopisałem pogrubionym, aby nie było. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 25-07-2010, 20:47
|
|
|
Caladan, cieszę się, że jednak wycofałeś pomysł i przepraszam za ostre słowa, ale niestety akurat do takich spraw podchodzę bardzo emocjonalnie. Poczucie humoru swoją drogą, ale czasami naprawdę warto się zastanowić czy wszyscy będą w stanie prawidłowo odczytać twoje intencje... |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 25-07-2010, 20:51
|
|
|
Nic się nie stało:) |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|