Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zeszyty Death Note |
Wersja do druku |
zbysheck
|
Wysłany: 13-08-2008, 16:08 Zeszyty Death Note
|
|
|
taki trochę może dziwny temat ale nie wiedziałem gdzie się zapytać :D
otóż jak to zwykle w sierpniu, planuję sobie zakupić kilka zeszytów aże jestem w trakcie oglądania Death Note'a zaczęłem się zastanawiać czy nie można gdzieś kupić [zamówić?] takowych zeszytów jak ten serialowy [bądź mangowy, jak kto woli]. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to jestem na nie całkowicie otwarty =] |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 13-08-2008, 16:10
|
|
|
Kup sobie dowolny zeszyt, obłóż czarną okładką i korektorem namaziaj "Death Note"? Obstawiam, że w naszym pięknym kraju "gotowców" nie znajdziesz |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
zbysheck
|
Wysłany: 13-08-2008, 16:12
|
|
|
teoretycznie fajnie, ale wolałbym coś fajniejszego niż korektor, a nie mam pomysłu jakoś |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 13-08-2008, 16:16
|
|
|
Wydrukuj, naklej na coś sztywniejszego (papier techniczny?), albo wydrukuj na czymś sztywniejszym - jeśli masz dostęp do drukarki laserowej i sobie obłóż. Albo nawet zastąp oryginalną okładkę, będzie lepiej wyglądało, a nie jest to takie trudne. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 14-08-2008, 14:30
|
|
|
Jak byłem na konwentach to widziałem repliki "DN". Wygląda to tak, że masz wszystko jak w oryginale, nawet pierwsze strony są zapisane "instrukcją obsługi" z tych plansz w połowie odcinka. Dalej masz zwykłe strony w linię. |
|
|
mikolajp
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|