Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Recenzje Balsamsity - uwagi |
Wersja do druku |
616
From GARhalla
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 21-04-2009, 08:43 Recenzje Balsamsity - uwagi
|
|
|
Mam drobną uwagę dla autorki recenzji czwartego tomu mangi "Balsamsita"
Otóż, nic nei stoi na przeszkodzie, aby katolicki wdowiec, został księdzem - dziadek Azuki mógł zostać kapłanem po śmierci żony, czyli babci dziewczyny. Posiadanie syna nei jest w tym wypadku żadną przeszkodą (wiadomości poparte faktem, że ich źródłem jest katolicki ksiądz). |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 21-04-2009, 11:06
|
|
|
Przede wszystkim jako autorka recenzji bardzo dziękuję za zainteresowanie; już się obawiałem, że piszę sobie a muzom.
Co do meritum - rzeczywiście, nie wpadłem na takie rozwiązanie. Dobrze wiedzieć, bo kto wie, czy nie popełniłbym tego błędu w recenzji głównej. |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 21-04-2009, 16:34
|
|
|
Autorka, obawiałem - a potem człowiek nie wie, czy to rozdwojenie jaźni, czy jakiś dualizm płciowy. Było by dobrze coś z tym zrobić ;p
A tak serio - to tak troszkę bardziej pod "błędy i poprawki", bo chodzi o jeden konkretny aspekt do poprawy, bez miejsca na dyskusje w zasadzie. No ale, najważniejsze, że ktoś zwrócił na to uwagę. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|