Errory na Forum: |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-06-2005, 19:43 Errory na Forum:
|
|
|
W momencie wysyłania nowego tematu pojawił się taki error: "fotter" i postu nie wysłało...
Prócz tego tajemniczego wyrazu nie było nic. Problem się nie powtarza. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-06-2005, 20:39
|
|
|
Wiem o tym, chwilowo po prostu odświerzaj stronę i błąd zniknie. Jak znajdę chwilę czasu postaram się tego poszukać. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 09-06-2005, 08:24
|
|
|
Mam problem też nie moge dać swojego avka do galerii bo wyskakuje coś okropnego
<ERROR> łeeeeeeeeeeeee.......(Error to przmi jak grożba) |
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-06-2005, 15:05
|
|
|
zamiast fottera dostalam takie cos:
Error in submit checking forum access
DEBUG MODE
SELECT forum_id, auth_read, auth_view FROM phpbb_forums WHERE forum_id = 29 AND (auth_read > 1 OR auth_view > 1)
Line : 61
File : read_history.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://przemo.org/phpBB2/forum |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 09-06-2005, 15:07
|
|
|
OK...Crack-co do tego co zwróciłes mi uwage na to że maila mam złego w profilu wpisanego, zmieniłem i mi wylogowało i zarazem zablokowało konto... DODAJ tam wzmianke o tym ze trzebana maila wejść i coś tam kliknąć, bo to bardziej wyglądało jakby sie jakiś błąd zrobił i mi konto zwaliło albo jakbym dostał bana niż jakbym musiał wejść na maila i kliknąć jeden głupi link... oproponuje
-albo wywalić to reaktywowanei konta
-albo dodać tam po zmianie jakąś wzmiankę o tym że trzeba kliknąc na jakiś link w wiadomości e-mail która została właśnie wysłana... |
|
|
|
|
|
Aliens
|
Wysłany: 09-06-2005, 16:52
|
|
|
A może by przypiąć moje posty tutaj, z "aktualizacji forum" ? Bo mam ten sam problem. Głupi Error :/ |
|
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 09-06-2005, 17:23
|
|
|
@Rukia
Możesz zacytować co dokładnie się pojawia?
@Ryu
Zrobię wzmiankę
Napis "footer" zniknie najwcześniej za tydzień, Przemo porobił sprawdzanie jakiś sum kontrolnych na forum a ja niezbyt mam czas znowu to rozgryzać :/
Edit:
Ok, galeria chyba naprawona |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 10-06-2005, 11:51
|
|
|
przy próbie wejścia do:
http://forum.tanuki.pl/tematy10/1386.htm?view=newest
(http://forum.tanuki.pl/tematy10/1386.htm?start=30#57829)
wystąpiło:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/wanime/public_html/forum/viewtopic.php on line 135209985 |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 10-06-2005, 12:25
|
|
|
Napis "footer" nie powinien się już pojawiać. Musiałem wywalić cały system zabezpieczeń Przema bo sprawdzana część kodu została u nas przeniesiona do innego pliku. |
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 10-06-2005, 13:52
|
|
|
Crack nie ma już takiej potrzeby...mogę już włożyć avatar to okropieństwo już nie wyskakuje :) |
|
|
Aliens
|
Wysłany: 10-06-2005, 13:54
|
|
|
Albo stał się cud, albo Crack załatwił sprawę. Error przepadł. |
|
|
|
|
|
Chime
Gość
|
Wysłany: 10-06-2005, 15:33
|
|
|
Jak wchodzę na TA to pojawia mi sie :
Cytat: | Warning: fopen(./cache/rewrite.post_topic.php): failed to open stream: Permission denied in /home/wanime/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 154
Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/wanime/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 155
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/wanime/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 156
\\i to jest powtórzone naprawdę SPORO razy\\
Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/wanime/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 157
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/wanime/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 158
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wanime/public_html/forum/includes/spider_friendly.php:154) in /home/wanime/public_html/forum/includes/sessions.php on line 376
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wanime/public_html/forum/includes/spider_friendly.php:154) in /home/wanime/public_html/forum/includes/sessions.php on line 377 |
I pod tym jest normalnie strona forum.
Duo: nie mogę się zalogować, bo gdy już to zrobię to caluśka strona jest właśnie w tych komunikatach. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-06-2005, 17:19
|
|
|
A ja dzisiaj od 15.30 bez przerwy miałam error 500, zarówno na forum, jak i na Tanuku właściwym. Odświeżanie nie przyniosło rezultatu... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-06-2005, 18:06
|
|
|
To samo było u mnie, ale z bliżej niesprecyzowanego powodu przeszło. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 19-06-2005, 21:48
|
|
|
Forum Tanuki (dawniej Wszechbiblia) » :: Tanuki.pl ::.. » Forum - sprawy techniczne » Errory na Forum: ->
*tu jestem
*przy kliknięciu na "odnośnik Tanuki.pl" ten odnoszący sie do podforum, wyświetla cos takiego:
Not Found
The requested URL /categry8.htm was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.33 Server at forum.tanuki.pl Port 80
przeglądarka Firefox 1.0.2
EDIT:
Tak samo jest przy "category7 ("Inne") i wychodzeniu z innych podpod forów na pod fora ... |
|
|
|
|
|
|