Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Rezygnacja |
Wersja do druku |
Teukros
|
Wysłany: 21-03-2010, 17:24 Rezygnacja
|
|
|
Z dniem dzisiejszym rezygnuję ze wszystkich funkcji pełnionych na Tanuki, i związanych z tym uprawnień. Obejmuje to oczywiście stanowiska redaktora działu Tanuki Manga, redaktora Czytelni i moderatora na Forum. Bardzo dziękuję wszystkim osobom, z którymi miałem okazję współpracować, a w szczególności Avellanie; lata spędzone na Tanuki niewątpliwie należały do najciekawszych w moim życiu.
Odnośnie spraw redakcyjnych, niewątpliwie największym problemem będzie przekazywanie maili, które będą nadal przychodzić przez alias na moje konto. Do czasu wskazania osoby która przejmie moje obowiązki (albo korespondencję), będę je przekazywał je na konto redakcyjne, za poinformowaniem nadawcy. Recenzje będą wysyłane konto redakcyjne na życzenie autora.
Serdecznie pozdrawiam zespół redakcyjny, i życzę wielu sukcesów w rozwijaniu serwisu. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|