Tanuki Anime - Statystyki: komentarze |
Wersja do druku |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-06-2005, 12:01 Tanuki Anime - Statystyki: komentarze
|
|
|
hmm, nadal rosniemy ale wolniej........ bede musiala zobaczyc, jak prezentuja sie te cale statystyki u rodzicow na serwerze w koncu... albo sprawdzic, czy by sie przypadkiem nie dalo jmetera albo czegos pokrewnego zatrudnic do czegos.... ehh, jak bede miala chwile
notabene ciekawi mnie wplyw wprowadzania zmian na wzrost (dodanie piosenek/linkow do serii itp) |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-06-2005, 12:22
|
|
|
A ja tylko wspomnę, że statystyki na kwiecień wywołały mój śmiech jakże radosny. Po pierwsze bo rośniemy, po drugie, bo "rzeszoto" w wyszukiwaniu... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 01-06-2005, 12:44
|
|
|
yay... systematycznie pniemy się w górę....
*wraca do turlania się ze śmiechu za "kwiatkowe frazy"* |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-06-2005, 12:13
|
|
|
Statystyki z tego miesiąca prawdopodobnie wychodzą zawyżone ze względu na procesy automatyczne (pobieranie RSS z Kasumi przez nas oraz naszego RSS przez Kasumi). Dałoby się to skorygować poprzez ignorowanie pewnych IP i URI, ale Hostbank chyba nie daje grzebać w konfiguracji awstats.
Na upartego mogę ściągnąć logi i przeprowadzić analizę na swojej maszynie. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-06-2005, 12:39
|
|
|
Tilk - jesteś w stanie oszacować o ile? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 15-06-2005, 14:51
|
|
|
Nasz ściągacz RSS pracuje 48 razy dziennie, ściągacz Kasumi mniej/więcej też. Dzienna różnica w ilości trafień wynosi więc około 100. Różnica w ilości wizyt, w zależności od działania awstats, wynosi albo 2, albo 100. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 15-06-2005, 15:12
|
|
|
Czyli wiem już ile wynosi błąd statystyczny... Dzięki. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 28-06-2005, 15:47
|
|
|
Wykonałem własną analizę. Po odliczeniu moich wejść i działań związanych z wymianą RSS dzienna ilość odwiedzin zmniejszyła się o co najwyżej 20. Błąd nie jest więc znaczący. |
|
|
|
|
|
Razuri
Siostra Przyłożona ZH
|
Wysłany: 03-07-2005, 18:05
|
|
|
Daimos to jak widac oszalamiajaco popularny jest XD w wyszukiwarkach przede wszystkim wpisywano hasla z nim zwiazane, ciekawe... |
_________________ Do it with Tanuki!
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 04-07-2005, 09:36
|
|
|
To nie tak, raczej jest to seria mało popularna w sieci, z niewielką ilością stroni, więc znaczna część szukających trafia do nas. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 04-07-2005, 19:22
|
|
|
Ooo... Cosmic Warez dawał nam aż tyle wejść? Muszę przypomnieć właścicielowi że banner obiecał mi dożywotnio :D |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 04-07-2005, 19:26
|
|
|
"jak można zemścić się na koleżance" - piękne XD |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 04-07-2005, 19:37
|
|
|
"Najdziwaczniejsze frazy: w.i.t.c.h nude (trafienie: Nurse Witch Komugi-chan) "
Buhaha XD. Musiał sie rozczarować :P.
No i kolejny wielki skok. Ładną odwiedzalność już mamy :P. Ciekawe jak w wakacje XD. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 05-07-2005, 11:34
|
|
|
Odwiedzalność w jednym miesiącu prawie równa nakładowi Anime+, szkoda, że najczęściej w poszukiwaniu obrazków (może wyjdźmy na przeciw popytowi i załóżmy galerie?)... Pobiliśmy chyba wszystkie dotychczasowe rekordy.
Chwała nam! |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 02-10-2005, 11:09
|
|
|
Yay, wyszło o 2k wizyt więcej niz zeszłym razem :) a wejścia ze stron - czołówka się utrzymuje: szukaj onetowski, Kasumi i osłoskop :>(buhahaha swoją drogą, ciekawe jak wygląda to na Kasumi z drugiej strony?
Zastanawiam się też , CO u licha robi pichi pich na drugim miejscu??? I czemu nie ma w tym zestawianiu Appleseeda, chociaz jest drugą najczęściej wyszukiwaną frazą... ale chyba po premierze, to sie zmien
No i jest coraz więcej wyszukiwań przez frazę "tanuki i tanuki anime" - dobrze jest :)
Za to jak zwykle dobiły mnie frazy XDDD:
grafika elementy fortepianu (Meine Liebe)
warszawska orkiestra filharmoniczna (Soukyuu no Fafner)
niewyzyta nauczycielka (DearS)
pytania egzystencjalne (Metropolis)
inwencja wyszukiwarek jest pod tym względem niespożyta. LOL |
|
|
|
|
|
|