Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Crystalicum |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-06-2005, 09:37 Crystalicum
|
|
|
To taka polska gra karciana, w przyszłości też system RPG i bitewniak. Ciekawy dla nas jest, gdyż kierowany jest do fanów mangi i final fantasy.
Z mojego punktu widzenia ciekawy jest jeszcze z tej przyczyny, że ma mieć edycje d20. ktora podpada pod mój dział w Inkluzie, więc będę brał go na tapetę.
Teksty - niezależnie od wszystkiego - będę pisane... Szkoda, by się marnowały na jednej tylko stronie, mogę je podesłać jak nie Tanuki, to Kasumi...
Na początku będę się starał przeprowadzić wywiad z ludźmi odpowiedzialnymi za linię d20, mogę spróbować wcisnąć też i pytania dotyczące Anime.
Ktoś ma pomysł jakie?
I co wy na to?
PS. Akurat takie teksty wolałbym na publicznym forum dawać, ale skoro Inkluz tai się ze swoimi planami na przyszłość (i to bardzo skutecznie: nikt nie wie, co, kto i czy w ogóle ktoś robi... Avellana by tam oszalała) to nie będę się z tej polityki wyłamywal. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-06-2005, 09:47
|
|
|
tanuki chyba nie - na razie mamy w planach 2 serwisy, i rozbudowe (i to znaczna) przynajmniej 2 dzialow (redakcja i slownik)..... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-06-2005, 09:56
|
|
|
To Kasumi...
Znaczy się - ja projektu nie forsuje, tylko mówię, że niezależnie będę coś takiego robił i mogę udostępnić materaił, jak ktos będzie chętny. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-06-2005, 09:58
|
|
|
wiesz, to jest tak - kiedys mozna o tym pomyslec i dla tanuki, w tym momencie nas nie stac na rozdrabnianie sie, za duzo projektow prowadzi do tego ze nic nie jest zrobione w koncu |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|