Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
czemu? |
Wersja do druku |
Nezumi
Wieczny i Nieskończony
|
Wysłany: 11-11-2006, 11:56 czemu?
|
|
|
czemu mój temat o spocie LPR został usunięty? wyraziłem w nim swoją opinię na temat promowania nietolerancji przez ten filmik i chyba każdy się ze mną zgodzi że filmik promował nietolerancję |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-11-2006, 11:59
|
|
|
Poniewaz juz sie N razy zgodzilismy, ze zaczynasz mowic o nietolerancji, tylko kiedy cos nie pasuje tobie. W momencie, gdy poglady nietolerancyjne sa zbiezne z twoimi, bardzo chetnie sie pod nimi podpisujesz.
Poniewaz szerokie gro uzytkownikow tego forum ma juz dosc tego typu dyskusji, w ktorych w kolko operujesz pojeciami, ktorymi nie masz prawa operowac i powtarzasz wciaz te same argumenty, z ktorych wynika przewaznie tyle tylko, ze jestes biedny i skrzywdzony
Poniewaz forum jako medium sluzy do dyskusji na tematy, interesujace wszystkich a nie do tego, zebys mogl promowac swoja osobe i wyrazac swoje poglady (nie podparte ani argumentami, ani rzeczywista wiedza)
Poniewaz temat szkolny (rowniez w kontekscie wilekiego G i LPRu) dyskutowany jest juz w kilku innych tematach.
Poniewaz administracja i moderacja nie musza byc tolerancyjni wzgledem kolejnych glupich i nieciekawych tematow |
Ostatnio zmieniony przez Nezumi dnia 11-11-2006, 12:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 11-11-2006, 12:00
|
|
|
Ponieważ Moderatorce podczas edycji i wysyłania posta Twojego wyłączyli prąd (po raz 4ty dzisiaj), skutkiem czego coś się sypnęło.
Szanownego Pana natomiast się uprasza o przejrzenie tematów i poszukania, czy tego posta nie da się wkleić np do Humoru. |
|
|
|
|
|
Nezumi
Wieczny i Nieskończony
|
Wysłany: 11-11-2006, 12:02
|
|
|
tylko że to wcale nie jest głupi i nieciekawy temat, skoro partia, która chce walczyć z przemocą w szkołach chce zamknąć szkoły przed ludźmi których przemoc najczęściej dotyka, czyli tymi, co z wyglądu i zachowania się wyróżniają
edit: IKa, a co to ma z humorem wspólnego? |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-11-2006, 12:18
|
|
|
Użytkownika Nezumiego informuję, że właśnie dostał ostrzeżenie na podstawie 15. punktu Konstytucji, mówiącego min.:
Cytat: | Decyzje moderatorów nie będą przedmiotem powszechnej debaty. Jeśli użytkownik uzna, że moderator przekroczył swoje uprawnienia bądź postąpił niesprawiedliwie, powinien wysłać prywatną wiadomość do administratora, uzasadniając swoje zarzuty. Skargi na łamach forum i wszelkie inne formy odwoływania się do opinii publicznej będą kasowane jako spam. |
Ponadto pragnę zauważyć, że na dyskusje o wyczynach kolegi Romana, dobrym miejscem będzie chociażby temat o szkolnictwie, nie ma potrzeby dublowania tematów.
Polecam się na przyszłość. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-11-2006, 14:08
|
|
|
Ponieważ rozmowa o spocie LPR toczyła się w zeszłym tygodniu na temacie Humor. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|