Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Rezygnacja |
Wersja do druku |
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 17-08-2009, 06:54 Rezygnacja
|
|
|
Muszę niestety zrezygnować z mojej funkcji w redakcji Tanuki. W ciągu ostatnich tygodni uzyskałem zdumiewającą liczbę nowych obowiązków - wystarczająco aby efektywne zajmowanie się wszystkim wykraczało poza moje możliwości. Przede wszystkim ze względu na nową pracę, przez którą jestem cały czas jestem poza domem.
Gdybym jeszcze zajmował się czymś, co mogę robić w większej części offline, to zapewne dałbym radę to pogodzić, ale w przypadku mojej funkcji nie ma o tym mowy. Dlatego planuje pozostać aktywny jak recenzent (bo i nie muszę mieć internetu aby takowy tekst spłodzić). Szczerze mówiąc, to jestem cholernie niezadowolony, że kończę współpracę z redakcją tak szybko, ale w obecnej sytuacji po prostu nie mogę efektywnie wykonywać swoich zadań, a nie lubię robić czegoś źle. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 31-08-2009, 13:38
|
|
|
Tutaj jeszcze (niedługo to do archiwum pójdzie) wrzucę szybko wczorajsze ustalenia z IRC-a: Costly rezygnuje z pracy redakcji, ale zachowuje dostęp do Tajnego forum i głos w sprawach okołotanuczych. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|