Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kwestia żałoby z Propozycji |
Wersja do druku |
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 10-04-2010, 16:06
|
|
|
O ile dobrze pamiętam, w związku z poprzednimi żałobami narodowymi, nic takiego nie było robione. Nie chodzi o to, że Tanuki jest anty coś tam, ale wyznajemy zasadę, że takie rzeczy każdy powinien przeżywać indywidualnie i okazywać to wg własnego uznania. Zapewne większości osób, niezależnie od poglądów politycznych, jest przykro, ale np dla mnie te wszystkie czarne "welony" to nic innego jak działanie pod publiczkę. Portale nie robią tego, bo kierownictwo tak czuje, ale dlatego, że tak wypada, że trzeba się ze swoim smutkiem obnosić, bo jeszcze ktoś zacznie cię wytykać palcami. Naprawdę nie chcę wyjść na nieczułą jędzę, ale ile osób, które tak chętnie i głośno obnoszą się z żałobą, wywiesiło flagę albo chociaż zapaliło świeczkę?
Niezależnie od tego czy jakaś oznaka żałoby pojawi się na Tanuki, jestem zdania że to indywidualna sprawa każdego Polaka i zmuszanie kogoś do noszenia żałoby, bo tak trzeba, jest wyjątkowo nie na miejscu. |
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 10-04-2010, 17:11
|
|
|
Ja tylko potwierdzę to, co napisał Crack - zmienionego layoutu na portalu nie będzie, i niech to zakończy dyskusję. |
|
|
|
|
|
Mitsurugi
Wieczny Marzyciel
|
Wysłany: 10-04-2010, 17:11
|
|
|
Ja tam zgadzam się z moshi. To kwestia indywidualna każdego z nas, więc nie ma potrzeby oznajmiać, że całe Tanuki rozpacza. Mi tam trochę smutno bo ludzie zginęli, ale ogólnie to mnie to ani nie grzeje, ani nie ziębi. Więc jak coś to zróbcie coś z awatarami swoimi, jeśli chcecie podkreślić żałobę. |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|