Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kenshin |
Wersja do druku |
Soy
Siwa Wiedźma...
Dołączyła: 09 Sie 2004 Skąd: Morze Chaosu... Maksymalne odludzie... Status: offline
|
Wysłany: 10-08-2004, 12:50
|
|
|
To zupełnie odwrotnie niz mnie ^^
Ja dostałam pierwszy tomik od chłopaka. Najpierw się wzbraniałam ale jak tylko otworzyłam tomik.....
*__* Piękna kreska!!! I nie ma od razu romansu, a to WIELKI plus. Humor jest tam, gdzie powinien być i nie jest nachalny, a fabuła nie "pika", czyli non-naive. a najfajniejsze są oczy Ken-chana. Takie zmiennokształtne X3 |
_________________ The pain, your blood, your broke inside...
Screams you're in love...
Gacek jest dziwny... Ja też chcę czerwone okulary i maszynkę do rozciągania! Ale nie chcę chodzić nago po mieszkaniu, nah .___. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-08-2004, 23:12
|
|
|
Oho pochodzi pewnie z niemieckiej wersji mangi ><
Chaos is good. Pozniej sie robi jeszcze ciekawiej pod tym wzgledem, oj ciekawiej.. |
|
|
|
|
|
Indrani
OHOHOHOHOHOHO!
|
Wysłany: 07-11-2004, 19:48
|
|
|
Moja ukochana Manga => Ruroni Kenshin... Ech! Moja ulubiona postac męska to oczywiście Sanosuke Sagara a żeńska Kaoru Kamiya ( za to nienawidzę Tomoe <= anime <OAV>)
Jeśli kogoś interesuje mam RPG o Ruruoni Kenshin
Ruruoni Kenshin RPG
Wszystkich chętnych do brania udziału zapraszam do zapisywania się w Guest Book ^-^ |
_________________ OHOHOHOHOHO! Wróciłam! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|