Co Myślicie O Wyglądzie tego Forum? |
Wersja do druku |
Rukia
słodka i wredna xD
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-05-2005, 17:45 Co Myślicie O Wyglądzie tego Forum?
|
|
|
Mnie się podoba jest spoko,fajna grafika,a co wy powiecie?? |
|
|
Aliens
|
Wysłany: 25-05-2005, 17:47
|
|
|
Ja nic nie powiem. Nie wiem czemu ta strona jest poświęcona Slayerowi. :-)
Ale to nie moja sprawa.
Strona jak strona. Jest OK. |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 25-05-2005, 17:51
|
|
|
jest poświęcona slayersom, ponieważ samo forum wywodzi siępoczątkami od samych slayersów (kiedyś była to stronka poświęcona samym slayersom), a nie tak dawno temu postanowiliśmy coś zrobić żeby był napływ nowych userów, i zrobiliśmy strone z reckami, forum podpieliśmy stare i tak zostało (ta wiem, nic z tego nei rozumiesz:P)... |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 25-05-2005, 17:53
|
|
|
Relikt dawnych czasów, kiedy Wszechbiblia Slayers jeszcze żyła :P. No i tak zostało, mimo że WB Slayers leży, a forum podłączone jest do WAnime. Dlatego też mamy oddzielny dział dla Slayersów. |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-05-2005, 17:56
|
|
|
Wiecie mangowcy co jemu chyba chodziło o zespół Slayer uwieżcie mi jak sie w pisze na goglu nazwe to wasze forum tez wystepuje |
|
|
|
|
|
Aliens
|
Wysłany: 25-05-2005, 18:12
|
|
|
Redvampire napisał/a: | Wiecie mangowcy co jemu chyba chodziło o zespół Slayer uwieżcie mi jak sie w pisze na goglu nazwe to wasze forum tez wystepuje |
A wiesz, że specjalnie napisałem "Slayer" :-)
Slayersi też jest fajnym anime, ale żeby od razu walic o nim forum :-) Może być . |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 25-05-2005, 19:20
|
|
|
Znaczy się - Slaersi to zaszłość historyczna, której jeszcze nikt nie wywalił. Podforum o nich prawdopodobnie zostanie nam na wielki wieków w charakterze zabytku, logo (zapene na jakiegoś futrzaka) zmieni się, gdy grafikom skończy się letnia sesja egzaminacyjna / matury / koniec semestru / co tam jeszcze.
Pochodzi to od tego, że kiedyś była sobie strona Wszechbiblia, która opowiadała właśnie o anime Slayers. Stronie się zmarło, gdy padł pod nią serwer. Myśmy odratowali Forum i dział z recenzjami, bo tym się zajmowalismy, resztą zostawiliśmy ludziom odpowiedzialnym za dane działy. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Aliens
|
Wysłany: 25-05-2005, 22:37
|
|
|
Moglibyście tym ludziom dać jakieś rangi specjalne, to byłoby wiadomo, że coś Oni robią dla tej strony. No np. tilk, pracuje, a nie zauważyłem u niego jakiejś specjalnej rangi :?
Co powiecie na ten temat ? :) |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-05-2005, 23:20
|
|
|
Powiemy, że to byłaby tytułomania... |
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 26-05-2005, 08:16
|
|
|
Aliens-swego czasu był pomysł z nadaniem redakcji oddzielnych kolorów nicków, ale nie przyjęło się bo stwierdzono głośnie że będzie sie gryzło i nie będzie już wiadomo kto jest kto... więc najlepiej poprostu jako tako sie orientować, kto jest kim:P |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 26-05-2005, 09:33
|
|
|
Aliens napisał/a: | Moglibyście tym ludziom dać jakieś rangi specjalne, to byłoby wiadomo, że coś Oni robią dla tej strony. No np. tilk, pracuje, a nie zauważyłem u niego jakiejś specjalnej rangi :?
Co powiecie na ten temat ? :) |
Powiem tak - to byłoby tu ze 3 aktywnych użytkowników BEZ rangi specjalnej... Praktycznie każdy wchodzący w skład Geriatrycznej (bo Starą to się nie da określić) Gwardii coś robi. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 28-06-2005, 07:26
|
|
|
szczerze to moglibyście dodać jakieś uśmieszki :)
chyba że wam się nie chce.A poza tym to dlaczego ich nie macie? |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 28-06-2005, 07:37
|
|
|
Uśmieszki przerabialiśmy w historii tego forum tak coś około dwóch lat temu. Jak ujął to Zegarmistrz, był to czas, kiedy nie było moderacji, ale za to były animowane emotikonki... Zostały one zlikwidowane przez ówczesną administrację i od tamtej pory jakoś sobie bez nich radzimy. Jeśli komuś zależy, stawia z klawiatury ;) - są mniejsze, mniej się rzucają w oczy i nie korci, żeby stawiać je całymi linijkami. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 28-06-2005, 08:49
|
|
|
aha,rozumiem '':)'' |
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-11-2005, 23:52
|
|
|
Forum jest wporządku.
Wszystko jest utrzymane w stosownych kolorach, nic nie razi sztucznością, jest pozytywnie. |
|
|
|
|
|
|