Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
N E G I con |
Wersja do druku |
nighty
|
Wysłany: 18-06-2006, 17:00 N E G I con
|
|
|
NEGIcon to konwent, ktory odbedzie sie tego roku w okolicach pazdziernika/listopada (dokladny termin znany bedzie na dniach) w warszawie :D przewodnim motywem konwentu uczynilismy doujinshi, fanworks oraz ogolnie pojety fanservice.
powod dla ktorego zakladam ten temat to jednak nie chec bezwstydnej reklamy. poszukujemy osób, najlepiej z warszawy lub okolic, które:
- mają pomysły na panele lub chciałyby jakieś poprowadzić,
- są dobrymi prowadzącymi i chciałyby przejąć pieczę nad jakimś konkursem,
- mogą udostępnić sprzęt,
- są ogólnie chętne do pomocy (coś do roboty zawsze się znajdzie :D)
i chciałyby przyczynić się do uczynienia tej imprezy atrakcyjniejszą. wszelkie szczegóły dla osób zainteresowanych zostaną udzielone mailowo lub poprzez pmki :D
tak więc osoby te proszę o kontakt tutaj, bądź poprzez maila - negicon@gmail.com
prowizoryczną stronę konwentu (lista organizatorów, paneli oraz projekcji w trakcie uzupełniania) znajdziecie tutaj. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 18-06-2006, 17:16
|
|
|
U nas osób z Warszawy jest sporo. Wprawdzie nie jestem w stanie niczego zadeklarować, ale podejrzewam, że dałoby się radę - być może - w coś takiego włączyć. Ale do tej pory naszym podstawowym problemem było to, że żadne z nas nie ma w organizowaniu konwentów żadnego doświadczenia. Czy mogę zadać głupie pytanie (bo ja okropnie nie w fandomie jestem) czy to pierwszy konwent z tej serii, a jeśli nawet, to czy Wy pracowałyście już przy jakichś konwentach i znacie się na organizacji? Jeśli tak, to podejrzewam, że co najmniej jakiś panel bylibyśmy w stanie zorganizować, a może i w ogóle jakąś współpracę nawiązać (jeśli byłybyście zainteresowane). Na razie przede wszystkim chciałabym się mniej więcej dowiedzieć, z kim mamy przyjemność rozmawiać - "n" jest nieco... enigmatyczne ;) |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
nighty
|
Wysłany: 18-06-2006, 17:35
|
|
|
to pierwszy konwent z tej serii, ale doswiadczenie nie jest nowe :) chociaz wczesniej byly to tylko lokalne konwenty albo spotkania fanow, ewentualnie turnieje konsolowe, a teraz pora na cos wiekszego :D takze milo byloby, gdyby znalazl sie ktos chetny do nawiazania wspolpracy ^^ |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-06-2006, 18:25
|
|
|
Wolę jeszcze nic nie obiecywać, ale *teoretycznie* mogłabym poprowadzić dwa konkursy... (wiedzówkę ogólną i tzw. "muzyczny" albo "z czego to opening?"). Problem polega na tym, że zależy to od kilku rzeczy, których nie jestem w stanie przewidzieć w tej chwili - jak tylko dowiem się czegoś więcej to powiadomię. W każdym razie jestem za ;)
A, dwie uwagi co do strony... - zwiększyć czcionkę, jako krótkowidz kategorycznie sprzeciwiam się wordowskiej "dziesiątce" i dwa - dopisać jednak do kwiatków do czego się odnoszą, to naprawdę ułatwi sprawę ^^" |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 18-06-2006, 18:31
|
|
|
Redakcja - proszę do Loży Masońskiej na dalszą dyskusję, ok? Musimy się jakoś skoordynować... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
nighty
|
Wysłany: 18-06-2006, 18:34
|
|
|
właśnie, jesteście zgraną grupą, więc proponuję, abyś ty, avellano, objęła pieczę nad dogadaniem się z ekipą tanuki i zebrała tych, którzy zechcą pomóc :D obgadajcie razem, w czym moglibyście nas wesprzeć i daj znać szczegółowo kto, co, gdzie i do czego :D jak już ustalimy to chociaż mniej więcej, spotkamy się gdzieś i ustalimy konkrety ^^ tak chyba będzie najłatwiej :D z góry dziękuję wszystkim, którzy zdecydują się nam pomóc i uatrakcyjnić tą imprezę :D
mai, co do strony, ustosunkujemy się do uwag :D |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 18-06-2006, 21:24
|
|
|
Jesli cos z tego wyjdzie to ja chetnie nie tylko pomoge ale i zareklamuje konwent. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
nighty
|
Wysłany: 18-06-2006, 21:44
|
|
|
ze swojej strony dolozymy wszystkich staran, zeby wyszlo wszystko jak nalezy :D
a z pomocy bardzo chetnie skorzystamy, jesli chcesz sie podpiac pod redakcje tanuki, to smialo, a jesli wolalbys to omowic prywatnie, pisz na mojego maila: crimsonwingless@gmail.com :D |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 20-06-2006, 05:46
|
|
|
Wspolpracuje z Tanuki wiec nie ma sensu sie rozdrabniac. Pytanie: Jaki sprzet juz masz, jakiego ludzkiego i technicznego wsparcia potrzebujesz? |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
nighty
|
Wysłany: 20-06-2006, 13:19
|
|
|
wciąż potrzebujemy ludzi, którzy gotowi są poprowadzić jakiś panel bądź mają pomysł na swój, chętni są dostarczyć jakiś sprzęt, znają się na nim i wesprą zaplecze techniczne lub po prostu ogólnie zechcą pomóc na terenie konwentu.
tak, jak wspomniałeś, jesteś z tanuki, więc zgadajcie się grupowo, w jaki sposób chcielibyście się udzielić - każda pomoc się przyda :D
założyłam już forum dla organizatorów konwentu, gdzie wszystko będziemy mogli bez problemu obgadać w jednej grupie. adres forum to: http://negicon-forum.prv.pl, ale dostęp wymaga zezwolenia, więc proszę o ówczesne zarejestrowanie się na http://sanctuary.utagai.net i wysłanie do mnie prywatnej wiadomości, że zarejestrowało się w sprawie organizacji konwentu.
to pozwoli nam zebrać wszystkie informacje, plany i tym podobne rzeczy zebrać w jednej kupie i dobrze obgadać. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|