FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Następny
  :Miss Tanuki 2006:

Komu należy się tytuł "Miss Tanuki 2006"?
Kaname Chidori z Full Metal Panic!
30%
 30%  [ 15 ]
Lafiel z Crest of the Stars
18%
 18%  [ 9 ]
Pyrotess z Records of Lodoss War
26%
 26%  [ 13 ]
Rika z Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
12%
 12%  [ 6 ]
Shihouin Yoruichi z Bleach
14%
 14%  [ 7 ]
Głosowań: 50
Wszystkich Głosów: 50

Wersja do druku
magu Płeć:Mężczyzna
dreamer..

Status: offline
PostWysłany: 16-08-2006, 12:43   

moim zdaniem możesz smiało kontynuować bo tam są jeszcze ukryte wątki o których nie wiesz.. chyba że grałaś w gre w co wątpie... bardziej prawdopodobne jest szukanie po wiki.... ale to jeszcze nie powód by porzucać oglądanie serii do końca...
ofc to moja subiektywna opinia... ;]
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3568428
Mao Płeć:Kobieta
Your Kitty :*

PostWysłany: 16-08-2006, 18:54   

SG napisał/a:
Mao napisał/a:
Ja też wolę Saber z Shiro, a Rin jak dla mnie idealnie pasowała do Archera....szkoda, że stało się to co się stało T_T

Nie żebym chciała wiedzieć, co się stało, bo wybitnie nie lubię spoilerów (chociaż już i tak wiem "nieco" ponad to, co było w anime), ale... o co chodzi? o_O Druga seria, gracie w grę, czy jak?

Po prostu chodziło mi o....

Cytat:
...śmierć Archera xP

magu napisał/a:
moim zdaniem możesz smiało kontynuować bo tam są jeszcze ukryte wątki o których nie wiesz.. chyba że grałaś w gre w co wątpie... bardziej prawdopodobne jest szukanie po wiki.... ale to jeszcze nie powód by porzucać oglądanie serii do końca...
ofc to moja subiektywna opinia... ;]

Popieram! Powinnaś kontynuować oglądanie tym bardziej, że jesteś dopiero ok. 10 odcinka ;) Przed Tobą jeszcze dużo ciekawych momentów w tym anime. Jeśli Ci się podoba to czemu chcesz zakończyć oglądanie? Chybaże Ci się nie podoba....to zmienia postać rzeczy...Tak czy siak ja radzę Ci dokończyć serie ;) Zrobisz jak będziesz chciała...^^
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4462798
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 16-08-2006, 20:53   

>_< spóźniłem się z interwencją. Cóż, nie zawsze się da...

Numer Gadu-Gadu
3869750
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 16-08-2006, 22:20   

To ja jeszcze poproszę o zamaskowanie mastera w poście o Rider ^^;;

Magu, Mao - to nie był krzyk rozpaczy i prośba o radę, to-była-aluzja. I to akurat do was obojga, bo to w waszych opisach trafiły się te urocze spoilery >______<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
J.K.Tank Płeć:Mężczyzna
kloszard

PostWysłany: 16-08-2006, 22:44   

Zedytowałem i rozwinąłem opis mojej kandydatki.

dreamer..

PostWysłany: 16-08-2006, 23:08   

ja się tylko pytam dlaczego nie zwróciliście uwagi na to co napisał wa-totem opisując Caster, ja zawarłem w moim poście to co uwazałem za stosowne wzorując sie na poprzednich opisach innych bohaterów tej samej serii... i na co to się zdało... tylko ja niby nie umiem maskować spojlerów.. ale jak taka jest wola "ludu" to niech i tak będzie...
</me zniesmaczony>
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3568428
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 16-08-2006, 23:24   

magu napisał/a:
ja się tylko pytam dlaczego nie zwróciliście uwagi na to co napisał wa-totem opisując Caster

Jeśli o mnie chodzi, to dlatego, że żadnej Caster jeszcze w serii nie widziałam i tyle. Jak nie widziałam, to i nie kojarzę przeczytanych wcześniej, ewentualnych spoilerów (tym bardziej, że to post napisany wcześniej, niż zabrałam się za serię). Mimo wszystko Saber jest jedną z głównych postaci i spoilery o niej dotyczą każdego, kto widział choćby jeden odcinek... W tej chwili nie powiem ci nic na temat posta Totema, bo skoro wspominasz, że szkodliwy, to zwyczajnie nie chcę go czytać jeszcze raz, tym razem jednak posiadając jakąś tam wiedzę na temat serii. Wystarczy mi spoilerów...

Zwróć tylko, proszę, uwagę na to, jak bardzo różnią się poziomami szkodliwości ujawnienie imienia Rider (z którego to nic sobie nie zrobiłam) i ujawnienie imienia Saber. Tym bardziej, że w życiu bym się nie spodziewała takiego psikusa ze strony twórców jeśli o tę drugą chodzi... A i przez te kilka odcinków, jakie widziałam, o imieniu Rider nie wspomiano chyba jedynie z powodu braku okazji, a Saber parę razy była o krok od wyjawienia swojego, coby ładne nastrój tajemnicy zbudować >___>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 17-08-2006, 00:43   

magu napisał/a:
ja się tylko pytam dlaczego nie zwróciliście uwagi na to co napisał wa-totem opisując Caster

>_<" Dla porządku zamaskowane...
Pozwól jednak zwrócić uwagę, że formalnie NIE jest to spojler ponieważ NIGDZIE w anime tożsamość Caster nie jest wprost przedstawiona ani nie stanowi istotnej części fabuły; ta informacja pochodzi z Gry.

Numer Gadu-Gadu
3869750
Sm00k
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 17-08-2006, 07:55   

Jest wspomniane w anime, jest ^^
Powrót do góry
dreamer..

PostWysłany: 17-08-2006, 10:30   

nadal odnosze wrażenie że tylko ja jestem winien bo opisałem Saber, ale szanowny Panie moderatorze zważ na to że gdyby nie twój post nie spojlerował bym w swoim, skoro Ty ujawniłeś kluczowe informacje o postaci Caster to pomyślalem że mam takie same prawo.. widać pomyliłem się za co przepraszam... wychodzi na to że są tylko równi i równiejsi...
nadodatek robi sie z mojej osoby idiotę która nie potrafi ukrywać spojlerów.. dlaczego? dlatego że jestem nowy?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3568428
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 17-08-2006, 10:57   

/me says: ludzie, policzcie do dziesięciu i zaczekajcie az wam się ustoi poziom adrenaliny, bo z tego potężnego offtopa nic dobrego nie będzie!
Co się stało, to się stało, spoilery poszły w świat, Katki życzenie o zamaskowanie zostało spełnione. To tylko anime, nie ma sensu robić z tego powodu osobistych wycieczek.
Dziękuję za przeczytanie.

┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 17-08-2006, 15:46   

1) Brawo GoNik :>
2) Trudno chyba o lepszy dowód na to że modzi nie są święci i nie należy ich ślepo naśladować ;3
3) Spoilery na tyle na ile dało się je wytropić - zamaskowano, we WSZYSTKICH inkryminowanych postach.
4) magu miał zwyczajnie pecha bo jego post - spośród inkryminowanych - był najbliżej kosy; za być może zbyt ostrą reakcję przepraszam.

Uprasza się o NIE KONTYNUOWANIE offtopu. >_>

Numer Gadu-Gadu
3869750
J.K.Tank Płeć:Mężczyzna
kloszard

PostWysłany: 17-08-2006, 20:13   

Proponuję ten tamat podzielić na 2 kandydatki, oraz komentarze, żeby luydzie, którzy chcą dodać kandydatkę, lub zobaczyć jakie są nie musieli się przebijać przez dyskusje.

Zwierz Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 18-08-2006, 21:15   

Anime: DearS
Postać: Ren
Opis: ... Była to młoda, atrakcyjna, dziewczyna - przybysz z kosmosu, przedstawiciel rasy DearS, której statek rozbił się na Ziemi.Kiedy poznaje Takeye, staje się dla niego w czymś w rodzaju sługi. Jednak bardziej odwzorowuje to miłość, niż posłuszeństwo, co jej "Panu" nie przypada do gustu ;)

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2306144
Dida Płeć:Kobieta
Ostoja zdrowego rozsądku

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 23-08-2006, 08:53   

Wydaje mi się, że wszyscy zainteresowani już zgłosili swoje kandydatki i że można przejść do etapu drugiego, czyli wyboru 5 najładniejszych bohaterek.

Numer Gadu-Gadu
4707314
Strona 4 z 13 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi