FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  Heyka!

Czy moja wypowiedź to spam
Tak
87%
 87%  [ 7 ]
Nie
12%
 12%  [ 1 ]
Głosowań: 8
Wszystkich Głosów: 8

Wersja do druku
Amelli Płeć:Mężczyzna

Status: offline
PostWysłany: 26-03-2007, 14:35   Heyka!

Cześć, jestem tu nowy i chciałbym prosić was o dobre słowo, radę tudzież informację o tym co powinienem wiedzieć na temat tego forum. Mam nadzieję, że swoją działalnością nie narobię bałaganu, sypiąc Wam na głowy wiadra offtopu. Zdaję sobie przy tym sprawę, że obecny post może być tak traktowany. Niemniej, zdecydowałem się na taką a nie inną formę wypowiedzi z uwagi na lenistwo i nadzieję na jak najszybszą reakcję z Waszej strony.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 26-03-2007, 14:41   

Co powinieneś zrobić?
Przeczytać regulamin

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

PostWysłany: 26-03-2007, 14:43   

Nie, chodzi mi raczej o porady, nie suche regułki. Jakieś słowa wprowadzenia, nakierowanie- ażeby w klimat forum się wkleić. Regulek jest mi (jako, tako) znany.

...no dobra, chyba przesadziłem ;) Mam nadzieję, żeście wyczuli ironiczną nutę bijąca od mojej, nomen omen, idiotycznej, ankietki :P Ale kończę spam. Prosiłbym przy tym o niezamykanie tematu, gdyż nadal liczę na inicjatywę ze strony kogoś wyłamującego się z kanonów i otwartego na pomysły i działania kogoś tak niekonwencjonalnego, jak ja :D
Powrót do góry
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 26-03-2007, 15:02   

Trudno mi potraktować temat jako "spam" albo "offtop", ponieważ po dwukrotnym przeczytaniu obu maili nie jestem w stanie sprecyzować, co właściwie miałeś na myśli i na czym ma polegać, cytuję "inicjatywa kogoś wyłamującego się z kanonów".

O ile wiem, forum jest dość liberalne jeśli chodzi o tematy "śmieciowe" - stąd łańcuszki typu "Skojarzenia" albo "Za słona zupa" (polecam dział Off-topic), nie wspominając o rozlicznych tego typu tematach w dziale Użytkownicy. Jeśli ktoś chce się bawić, proszę bardzo, nikomu to nie będzie przeszkadzało. Wyjątkiem są tematy kontrowersyjne tudzież zakładane w celu wywołania awantury (tzw. flame'u). Moderacja składa się z osób myślących i umie je odróżniać.

Pozostałe zasady dotyczą... No, zdrowego rozsądku. Ponieważ po tych dwóch postach widzę, że nie masz problemów ze sformułowaniem kilku zdań w poprawnej polszczyźnie, raczej nie ma po co dawać Ci "rady", żebyś nie zaśmiecał jednozdaniówkami 15 tematów na raz, prawda? Z rzeczy, które nie dla wszystkich są oczywiste: naprawdę prosimy o przestrzeganie tego zakazu chwalenia się co i skąd się ściągnęło. Ja wiem i wszyscy wiedzą, proszę tylko o nieściąganie administracji forum na głowę kłopotów.

Reszty "forumowej netykiety" nie zamierzam streszczać, więc może dodam, że większość starszych użytkowników ma alergię na animowane awatarki, podpisy i co tam jeszcze, że wulgaryzmy (w tym maskowane) są out of question i że nekromancja ma rację bytu tylko w mocno ograniczonym zakresie. I na koniec: animowanych emotikonek nie będzie.

...Strasznie zamordystycznie tutaj :)

IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 26-03-2007, 17:25   

Takoż i Shoutboxa nie było nie ma i nie będzie, chyba, że po moim lub Zega trupie.
*me uprzedza "możliwe" zapytanie* :)

Moderacja oznaczona jest na zielono, admini na czerwono, zwykli użytkownicy na niebiesko. Jeśli pojawi się w poście dodatek kolorowy, nie pisany przez ciebie, zwykle w kolorze czerwonym, ciemno czerwonym lub oliwkowym, znaczy, że interweniował jeden z Modów i należy potraktować to poważnie i nie grzeszyć więcej.

Do maskowania spoilerów służy specjalny tag 'spoiler' i biada, jeśli ktoś go nie używa - zostanie zjedzony na miejscu - bo niestety Moderacja tez człowiek i do tematów zaglądać musi, a rzucający się w oczy tekst "No, nie mogę, musieli w odcinku 2656 zabić XY przez wbicie mu łyżeczki w oko!" w momencie, kiedy ktoś jest na odcinku 2655 jest ZUE.

I używać opcji "Szukaj".

... ano jest zamordystycznie ale znam bardziej"sze" ;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Luna Płeć:Kobieta
Gdzieś tam...

Grupy:
WIP
PostWysłany: 26-03-2007, 17:39   

Eghem... Ale wyklad :P A jak zobaczysz kogos w bialym afku, gadajaca glupoty, duzo jej wszedzie jak nie ma bana, zadko nie ma ostrzezenia, za duzo gad, porywcza i kluci sie z Moderacja. To moja siostra Lila. ( to byl zart )

Tak na serio, to uwazam ten temat za totalna glupote. wszystko masz w FAQ...

PostWysłany: 26-03-2007, 19:02   

No wiem, ale wolę polemikę z ludźmi niźli pustą maszyną. Stąd moje pytanie, na które, o zgrozo, mam juz odpowiedź! Thx. Temat- zablokować. Bez odbioru...
Powrót do góry
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi