Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Najśmieśniejsze imiona z anmie |
Wersja do druku |
Bzyk
|
Wysłany: 04-06-2007, 13:07 Najśmieśniejsze imiona z anmie
|
|
|
piszcie swoje uwagi na temat nadawanym imionom postaci z waszych ulubionych anime.
Dla mnie śmieszne imie to Integral , pani Hellsing nie mogłem zrozumieć tego że tak można ją nazwać, albo z Ragnarok the Animation "Keogh" następne dziwne imie.
Scalono. Mai |
_________________ Jestem kolekcjonerem anime i nic tego nie zmieni |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 04-06-2007, 13:23
|
|
|
Bzyk? To jest Nabijenie postow?
Owszem, jest. Kolega Bzyk może czuć się ostrzeżony, posty scalam. Mai
nie wiem, co do imion. Ale najsmieszniejsza seria z dzinymi imionami był Dragonball ( 0, Z, GT ) jak mozna nazwac postac "Staniczek" albo "Majteczki"? |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 04-06-2007, 19:35
|
|
|
Moze nie z anime, ale nazwa stworka z FF IX: Kupo :) Jakos tak dziwnie Polakom sie kojarzy... |
|
|
Chemik
Time does not exist...
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-06-2007, 22:16
|
|
|
Cytat: | 9. Jakości posta nie mierzy się linijką/liczbą znaków. Niemniej stawiajmy raczej na jakość, a nie ilość postów. Do dyskusji pojedynczymi zdaniami służy GG.
10. Pamiętajmy, że forum utrwala i zapisuje nasze wypowiedzi. Zastanówmy się, czy będą one dla kogoś interesujące na następny dzień. |
Inklinacje odnośnie konotacji lingwistycznych imion japońskich, oraz ich podobieństwa do niektórych wyrazów mających w języku polskim znaczenie pejoratywne uważam za wyjątkowo niesmaczne. Że nie wspomnę, iż można by je uznać nawet za obraźliwy dla osoby, która np. dane imię nosi.
Naprawdę wypadałoby mieć trochę godności osobistej i, zakładając dany temat, najpierw zastanowić się, czy w ogóle jest on naprawdę warty uwagi, czy też obliczony na radosne spamerstwo, tudzież chwalenie się miałkiej jakości żartami.
Temat zostaje niniejszym zamknięty, jako spamogenny i wyjątkowo niesmaczny.
Miłego dnia
IKa |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|