Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Lato 2008 |
Wersja do druku |
Agon
|
Wysłany: 03-06-2008, 18:22 Lato 2008
|
|
|
Już niedługo lato do nas zawita (a dzięki pogodzie, jaką teraz mamy, można nawet śmiało powiedzieć, że już do nas zawitało ^^ ), czyli czas wolny od szkoły, nauki, a także czas urlopów i wyjazdów.
Macie już jakieś plany na wakacje? Jak i gdzie zamierzacie je spędzić?
Jeśli chodzi o mnie…
Na pewno początek wakacji spędzę w domu, leniąc się i odsypiając ostatnie 10 miesięcy.
Gdzieś tak w połowie lipca pewnie pojadę z rodzinką do domku na wieś – czyli będzie to czas spędzony głównie na obcowaniu z naturą, czytaniu książek/mang i wylegiwaniu się na słońcu.
W sierpniu natomiast do brata, do Irlandii (oby pogoda bardziej dopisała niż w zeszłym roku), a w między czasie o Anglię się pewnie zahaczy ^^ |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-06-2008, 08:41
|
|
|
Budowa. Domu. Dużego. Wykończenie.
Damn. |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-06-2008, 09:29
|
|
|
*głosem peona z Warcrafta* praca, praca...
Najbliższe dłuższe wolne - prawdopobnie na Boże Narodzenie. Yay. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-06-2008, 14:05
|
|
|
Iri, czemu mam wrażenie, iż okres słodkiego lenistwa skończył się bezpowrotnie? Do tego stopnia, iż czasu na wspominanie tych pięknych czasów za bardzo nie ma?
Also, zapomniałem. To, co wyżej. Plus sesja. Plus praca. Plus, jak jakimś cudem znajdę czas, tydzień zjazdu. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-06-2008, 14:24
|
|
|
Ja prawdopodobnie zmarnuje urlop na obronę pracy magisterskiej. Oznacza to, że wakacje będę spędzał w sposób godny ludzi oświeconych: przed komputerem. W pracy. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Sl4sHh
Sentymentalny gość
|
Wysłany: 04-06-2008, 15:00
|
|
|
Wyjatkowo długi okres wakacyjny - poczatek sutiow w pazdzierniku - spedze praktycznie w całoscy w Nowym Jorku. Wyjazd na ok. 3 miesiące - połowa w pracy, połowa na lenistwie. Poza tym, po powrocie planoje zabrac sie z dziewczyna do Egiptu na 7-10 dni i zostanie mi jakis tydzien do studiow, wiec cały wolny czas wyeksplatowany do granic. |
_________________ "I'm always searching for you, always searching for your figure.
At the intersection, or in my dreams.
Thought there's no way you could be hear.
One more time, I want that time when we fooled around together."
|
|
|
|
|
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 04-06-2008, 16:09
|
|
|
Praca, koncert Tyra, praca, Hunterfest, praca, praca, Piernikon, Polcon, jeziorko no i może na dobry koniec praca :D Czyli nie najgorzej... |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 04-06-2008, 16:20
|
|
|
Przez pierwsze 2 tygodnie będę się pewnie lenić w domu. No i oczywiście będę łazic na plażę, nad jakieś jeziora, czy do lasu. Miałam jechać za granicę w drugiej połowie lipca, ale to raczej nie wypali, więc może wybiorę się na spływ kajakowy. Sierpień zaczynam od Animatsuri, a potem pewnie zostane u taty na jakieś 2 tygodnie. Potem jak wrócę do domu, będę próbowała zatrzymać czas lub przynajmniej zwolnić jego bieg;D |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 04-06-2008, 17:35
|
|
|
Wstępnie:
1)Szukanie pracy, praca, praktyki, uczenie się na pewno na jedną poprawkę.
2) praktyki, podczas których szukałbym pracy, praca, uczenie się na poprawkę.
Dorzucam do tego wszelakie spontany |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Grethort
|
Wysłany: 04-06-2008, 20:28
|
|
|
Caladan napisał/a: | Wstępnie:
1)Szukanie pracy, praca, praktyki |
Gwarantuje, że jak już się doszukasz to zaczniesz szukać L4 ;) - takie magiczne "coś" co umila prace.
Wracając do tematu - leżenie brzuchem do góry jakoś jeszcze mi się nie znudziło przez te 18 lat :) I chyba już wiem co będę robił... ;) |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-06-2008, 14:26
|
|
|
Praca, pisanie magisterki, prawdopodobnie nauka do kampanii wrześniowej, tygodniowy wyjazd w dolnośląskie lasy. No i przeprowadzka na wieś... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 05-06-2008, 15:26
|
|
|
Praca, zjazd, praca. |
|
|
|
|
|
Yoku
|
Wysłany: 05-06-2008, 17:02
|
|
|
Teoretycznie mam zaplanowane trzy wyjazdy na zawody i jeden na obóz sportowy, ale to chyba zależy od moich wyników (czyli pewnie połowa wypadnie). Problem w tym, że terminy są jakoś głupio rozłożone na te dwa miesiące i nie bardzo mogę co innego zaplanować. W dodatku nie bardzo chce mi się jechać, bo o ile samo strzelanie z łuku uważam za przyjemne, o tyle nie mam najmniejszej ochoty jechać na zawody i irytować trenerki moimi marnymi wynikami.
Poza tym mam nadzieję wyjechać na Mazury na jakieś dwa tygodnie, ale pewnie znajdę czas dopiero pod koniec sierpnia, a w tym czasie wolałabym siedzieć w domu i zbierać siły przed nowym rokiem szkolnym (i zaserwować sobie porządną dawkę anime, by nie uznać tych wakacji za zmarnowane) |
|
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 05-06-2008, 17:17
|
|
|
Początek wakacji - wyjazd nad morze, koniec wakacji - Piernikon i Polkon prawdopodobnie. A co w środku to wyjdzie w praniu :P |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
longerowa
bogini w koronie
|
Wysłany: 06-06-2008, 11:35
|
|
|
Długie wakacje i ambitne plany, aby pracować. Póki co szukam, rozsyłam CV i wokół tego tematu się kręcę. Chcę zarobić na studia, tzn. na mieszkanie w innym mieście, choćby częściowo, by odciążyć rodzinkę. Poza tym, na pewno festiwal w Jarocinie, Woodstock (w tym roku aż 3 dni:D), wypady z przyjaciółmi, czytanie książek i oglądanie anime! W planach poza tym nauka gotowania, bo mnie coś natchnęło. Marzy mi się także wyjazd nad morze ze znajomymi :) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|