FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  O Consolach Dyalog
Wersja do druku
besmirch Płeć:Mężczyzna
Ariok Animaniak

Status: offline
PostWysłany: 13-12-2005, 09:16   

korsarz napisał/a:
Bo w komputerach w bibliotece nie można nic zmieniać,
ani kolorów, ani tapety pulpitu, a o zainstalowaniu mozilli
to ja nawet nie wspominam... baka admin =='

tak najlepiej niech kazdy instaluje na komputerzy gg,tlena i inne komunikatory + jakies durne platformowki + jakis gupi syf (studio wizazu?).. do tego niech ustawi sobie na tapetce jakies bmw albo pol naga niewiaste, a z okien i ikon zrobi choinke z cukierkami ..

ahhh KoBik zmien sobie podpis pod nickiem bo "<^Xbox360^>" wstyd miec :P

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
KoBik
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 13-12-2005, 09:59   

besmirch napisał/a:
ke? o so chosi jakby? jesteś uprzedzony do konsol? czy do Microsoftu? jeśli do obu, to nie znasz się w ogóle w tej dziedzinie.

I ja się czepiam?
Powrót do góry
Ariok Animaniak

PostWysłany: 13-12-2005, 10:06   

KoBik napisał/a:
besmirch napisał/a:
ke? o so chosi jakby? jesteś uprzedzony do konsol? czy do Microsoftu? jeśli do obu, to nie znasz się w ogóle w tej dziedzinie.

I ja się czepiam?

hehe .. widac ze nawet nie wiesz co masz pod nickiem o.0

wiec jesli sie nie orientujesz to moze ja Cie odesle do kilku komentarzy :P
http://www.in4.pl/komentarze.htm?kbt=N&news_id=8578

chocby to a na rynku coraz wiecej userow ktorzy nazekaja na niedopracowany sprzet ktory nic ino sie wiesza lub pali ..

ktos juz nawet pozwal MS o sprzedaz wadliwego sprzetu ..

jak cos duzucem wiecej linkow bo za chwile mam PKS ;p

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
KoBik
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 13-12-2005, 10:14   

Człowieku dla mnie to nic ciekawego, w tym co powiedziałeś. Poszła fama i wszyscy teraz lamentują na wadliwy sprzęt :/
Znam ludzi którzy mają i nie narzekają, zresztą nie chrzań mi z jakichś portali, bo guzik wiedzą, tak samo jak mistrzowie z tvn na temat brutalnych gier, które zabijają młode umysły.
Mam pierwszego iXa od trzech lat i nic się nie kaszani o wieszaniu się nie ma mowy. To jest konsola, zamknięty system. Siedzę w temacie od 11 lat więc nie gadaj, że nic nie wiem, raczej to ty masz znikome pojęcie na ten temat.

Zresztą przy premierach nowego sprzętu zawsze znajdą się wadliwe egzemplarze. Niestety, ale to nie znaczy, że sprzęt zaraz jest do dupy.
Po czasie wypuszczają poprawione wersje, udoskonalając swój sprzęt.

Ostatnio zmieniony przez besmirch dnia 13-12-2005, 10:20, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ariok Animaniak

PostWysłany: 13-12-2005, 10:18   

KoBik napisał/a:
Człowieku dla mnie to nic ciekawego, w tym co powiedziałeś. Poszła fama i wszyscy teraz lamentują na wadliwy sprzęt :/
Znam ludzi którzy mają i nie narzekają, zresztą nie chrzań mi z jakichś portali, bo guzik wiedzą, tak samo jak mistrzowie z tvn na temat brutalnych gier, które zabijają młode umysły.

in4.pl to nie tvn bacz na slowa (jak to sie mowi po staropolsku) i nie "chrzanie" tylko pokazuje.. rzeczywiscie fama to sprawa w sadzie .. czy konsole wracajace do wymiany.

KoBik napisał/a:

Mam pierwszego iXa od trzech lat i nic się nie kaszani o wieszaniu się nie ma mowy. To jest konsola, zamknięty system. Siedzę w temacie od 11 lat więc nie gadaj, że nic nie wiem, raczej to ty masz znikome pojęcie na ten temat.

tak w szczegolnosci ze mowa o Xbox 360 co rozni sie w porownaniu do "jedynki" troche wiecej niz "bardzo" .. widac ze jestes w temacie >.<

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
KoBik
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 13-12-2005, 10:27   

Człowiek daj sobie spokój bo zaś dostaniesz warny.

Trafiło się pare sztuk niedopracowanego sprzętu a ty zaraz robisz z tego afere. Po jaką cholere? i tak nie kupisz iXa360 i nie darzysz sympatią Microsoftu więc daj spokój z takimi gadkami. Sprawa w sądzie, też mi afera. Z taką kasą jaką dysponuję Bill, to załatwi od ręki.
Weźcie mi tego gościa, wmawia mi, że się nie znam.
Wadliwy póki co, bo wydany za szybko, ciut niedopracowany. Ale też nie ma co się dziwić, jest to potężny sprzęt który musi się napocić przy wytworzeniu takiej grafiki, nie jest to żadnym usprawiedliwieniem, ale czemu zaraz wieszać na nim psy?

Wiesz? swego czasu to ja ci wmawiałem, że się guzik znasz, a teraz ty mi swoje, bo ja ciemnota jestem, dobre sobie.

Nienawidze zaciemnionych komputerowców, klapki na oczach, oto Besmirch O_o.

edit: Nagrzewanie się, bo ktoś postawił konsolę na dywanie i zatkał wloty powietrza? Czy może rysowaniem płyt, podczas zmiany położenia konsoli z płytą wirującą w napędzie?

tiaa rzeczywiście, to jest wada, jeśli użytkownik nie stosuje się do instrukcji to takie są później efekty... i o czym tu jeszcze mam pisać? o niekompetencji użytkowników, a później afera :/

Bo znów pewien człowiek szuka dziury w całym...
Powrót do góry
Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 13-12-2005, 11:03   

No nie.. Panowie, jest się o co kłócić? Może załóżcie sobie temat o konsolach (to jest konsola, tak? *niewtajemniczona mode on*) i się danymi technicznymi powymieniajcie, nie sądzę, żeby większej części forum chciało sie w to wnikać :)

KoBik - a Ty proszę nie groź innym użytkownikom ostami, bo póki co to my tu jesteśmy modami, a nie Ty. Zwłaszcza, że się wykłócasz i zaczynasz wyjeżdżać z wycieczkami osobistymi. Jeśli ktoś miałby dostać, to też byś skończył z czerwonym kwadracikiem.

Numer Gadu-Gadu
1051667
KoBik
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 13-12-2005, 11:06   

Bronie swojego jak coś.

Ja tu nie zaczynam kłótni. Sprowokował mnie, więc czemu mam siedzieć cicho? skoro nie ma racji?

Jeśli nie rozumiesz o co chodzi to czemu tylko mnie temperujesz? czy nie widzisz kto zaczął głupią gadke?
Powrót do góry
Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 13-12-2005, 11:38   

KoBik napisał/a:
Nienawidze zaciemnionych komputerowców, klapki na oczach, oto Besmirch O_o.

Tyle zrozumiałam, to raz.
KoBik napisał/a:

Tyle tez - to dwa.
Wyobraź sobie (tak, to skomplikowane), że nie muszę wiedzieć, czym jest ta maszynka, żeby widzieć, że drzecie koty o jakąś głupotę.

Przykro mi, że nie czytasz uważnie, uwaga dotyczyła Was obydwu. A dopisek Ciebie konkretnie - za próbę uzurpowania sobie praw moderatorkich. Zresztą "Jeśli ktoś miałby dostać, to też byś skończył z czerwonym kwadracikiem." Gdybym bardzo chciała dać komuś osta, dostalibyście obaj. Na przyszłość polecam czytanie postów w całości, a nie wybieranie z nich tych informacji, które chciałeś przeczytać.

A poza tym zgodnie z konstytucją decyzje moderatorów nie podlegają krytyce publicznej. Jesli masz ochotę, możesz się wykłócać na privie. A temat proszę zakończyć.

Numer Gadu-Gadu
1051667
Ariok Animaniak

PostWysłany: 13-12-2005, 19:25   

Serika
to temat w ktorym sie narzeka.. ja nazekam na xbox'a :P nie kluce sie ;] <jeszcze nie zaczalem ;>

zakoncze dyskusje krotkim podsumowaniem

KoBik napisał/a:

11 lat teraz masz 20 wiec .. zaczeles dosc wczesnie w wieku 9 lat .. grales wtedy na Pegasusie ? nie no zartuje .. mowisz 11 lat a kiedy na rynku pojawil sie XBOX360 ?

odpowiedz sobie .. i nie zasmiecaj tutejszego tematu .. jak cos mozesz napisac na PM to odesle ci te owe linki .. poszerzysz swoja wiedze ..

EOT

a tak wracajac do tematu:
- uczylem sie nocke a wlasciwie pisalem w C jakies durne zadanie
- nie kupilem biletu miesiecznego na pkp .. i musialem zawrocic do domu (znoff nie bylem na lab z infy)
- pojechalem do wioski z ktorej mam pkp okazalo sie ze zmienili rozklad i wrocilem do domu
- i tak nie mialem czasu sie przespac bo musze uczyc sie z netu na kolo na jutro
- znowu bede spal 3h przez 3 dni .. poprostu qll
- jeszcze niedlugo pojawiaja sie zwiastuny zaglady .. siostry zbliza sie dzien proby ..
- jutro mam kolo i nie mam notatek zeby sie z nich nauczyc

Numer Gadu-Gadu
666

Numer ICQ
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 13-12-2005, 20:04   

Cytat:

Postanowienia końcowe:
Prawo do decydowania o kształcie forum mają Administratorzy. Ich decyzje są ostateczne i nie podlegają kwestionowaniu. Pozostali użytkownicy forum mają prawo do dyskusji i wolnych wniosków, ale nie mogą (pod groźbą bana) uzurpować sobie ich władzy.

Czyli krótko mówiąc - myśl co piszesz.

korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 14-12-2005, 17:03   

@besmirch: pegasus rządzi :] pamiętasz może takie gry, jak Super Mario, Top Gun, czy Robocop, co właśnie na tę konsolę były? :)
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
KoBik
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 14-12-2005, 18:09   

to nie była konsola, tylko imitacja, nędzna podróbka prawdziwych konsolek...
Powrót do góry
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi