FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  anarchistyczny offtop
Wersja do druku
Kielon Płeć:Mężczyzna

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 23-02-2006, 19:02   

Nezumi napisał/a:
Kielon napisał/a:
W tym przypadku to się nie dziw, bo to jest przykład na to, że taki typek, który tam pójdzie, kozaczy kim to on nie jest. A lepsi zawodnicy sie zawsze znajdą...

to ciekawe... bo w mojej wspaniałej szkole koleś miał zielono białą czapkę bez znaczków żadnego klubu. fanatyczni kibice zwyzywali go bo stwierdzili że czapka jest w kolorach Legii, potem czapkę zabrali i wrzucili do śmoetnika. mieszkam w Kielcach. poza tym, w mojej kochanej dzielnicy i pięknej szkole można dostać mocno po łbie za lubienie innego klubu niż Jedyna Wszechpotężna Niepokonana i Najlepsza Korona. i nikt nie interweniuje

Biały i zielony TO SĄ KOLORY LEGII. Jak tego nie wiedział to dostał lekcje i sie nauczy. Niech sobie kupi ZŁOTO KRWISTĄ czapke to nikt nie bedzie sie czepiał. Ja wychowałem się w Kielcach i też bym sie wkurzył jak ktoś by mi powiedział, że nie lubi Korony Kielce. Jak ma coś takiego mówic, to niech lepiej sie nie odzywa.

Numer Gadu-Gadu
7345867
Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 23-02-2006, 19:20   

Facet po pierwsze oftopujesz . A po drugie to jest ostatecnie debilne podejscie. ja na szczescie nalezałem do takich co sie umieli w miare broniec ale nie wszyscy tacy sa . A co może goscie nie było stac na inna czapke . Może nie wiedział bo nie miał zasranego obowiazku znac kolorów legi czy innej BZDURY tak bzdury. Nauczke kiedyś paru chciało mi dac nauczke za to ze miałem Błekitnawy szalik z biłym paskiem . Mnie ciekawi czy jeden z nich bedzi słyszła po tym jak mu wbiłem ołowek w ucho do krwi . Wybacz ale krzywda ludzi z takimppustym podejscie mnie zawsze cieszy i na meczach by tez strzelał ostra amunicją . I powiem tak pusto jak ty po to by ci co przezyja mieli nauczke .
Powrót do góry
Bezimienny Płeć:Mężczyzna
Najmniejszy pomiot chaosu

Status: offline
PostWysłany: 23-02-2006, 19:30   

Kielon napisał/a:
Biały i zielony TO SĄ KOLORY LEGII. Jak tego nie wiedział to dostał lekcje i sie nauczy.
Wiesz, ja mieszkam w Warszawie całe życie, a spytany o kolory Legii może bym sobie przypomniał, ale może również nie, a połączenie zieleni i bieli na pewno nie nasuneło by mi tego (ani żadnego innego) klubu na myśl. A skoro nie interesuję sie piłką nożną, to skąd mam wiedzieć, że złoto-krwisty to jedyny kolor który można nosić bezpiecznie?

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi