Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Przeprosiny - free |
Wersja do druku |
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 23-03-2006, 02:13 Przeprosiny - free
|
|
|
Szkoda Ys. że zamknąłeś tamten temat.
Może powinno istnieć takie miejsce, gdzie każdy będzie umieścić swoje przeprosiny jeśli uzna takowe za słuszne. Dołączyłbym się do Twojego tematu, ale nie mogłem. Wychodzę więc z poszeżoną o wszystkich możliwością. Może uznacie ten pomysł za ciekawą inicjatywę.
Chciałem oficjalnie przeprosić wszystkich urażonych za podejmowanie "dyskusji" o cyberpunku choć sam miałem o tym małe pojęcie - szczególnie w tym miejscu przepraszam Ysengrima i bodajże Pottero za felerne komentarze.
Oficjalnie przepraszam też Ysengrima za pomylenie go z Yumegari o 1:30 w nocy po całkiem męczącym dniu.
GOMEN NA SAI - (czy jak to się tam wa-totem pisze?) |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 23-03-2006, 02:22
|
|
|
Czemu ja wiedziałem, że Ty to zrobisz? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-03-2006, 09:25
|
|
|
Nie wiem, o co chodzi, ale chętnie wyostowałbym wszystkich zamieszanych w sytuację dla zasady! Mówiłem to już parę razy, ale powiem jeszcze raz: PIERZCIE SWOJE BRUDY NA GG / PRYWATNYCH WIADOMOŚCIACH, a nie róbcie z tego serialu brazyzlijskiego dla wszystkich zainteresowanych i niezainteresowanych! Nawet czytanie tego na forum jest żenujące! Co sobie myślicie, że każdy ma ochotę onanizować się tym co X powiedział o Y? Tak wam potrzebna jest publiczność do kłótni? To zapiszcie się do Big Brothera!
Temat zamykam! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|