Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bajka o tym, jak młody troll życzliwego zbluzgał... |
Wersja do druku |
dariusz
|
Wysłany: 11-08-2006, 13:01
|
|
|
w tym co mi napisałeś frajerze !!!! :/ i huj z istniejącym tematem założyłem nowy bo mi sie tak podobało ale i tak dzięki |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 11-08-2006, 13:49
|
|
|
PYTANIE:
dariusz napisał/a: | Siemka ludzie ostatni na HYPER leci "Neon Genesis Evangelion" i w pierwszym odcinku Rei ledwie żyje <a pobobno anioł co Shinji z nim walczył jesy pierwszy> Więc interesuje mnie z kim ona walczyła (może z ojcem???) Ajeżeli na odpowiedż dacie że z Adamem to nie uwierze bo on zaatakował w 2000 roku a jest 2015r. Natomiast Rei ma 14 lat tak jak Shinji i Asuka. Czekam na odpowiedź. Wyjaśnijcie mi to |
ODPOWIEDŹ:
Keii napisał/a: | A nie została przypadkiem ranna podczas testów Unit 00, których retrospekcja ma miejsce w kolejnych odcinkach?
Edit: A tak btw, to w czym potrzebujesz "pomocy"? I nie mogłeś napisać tego w istniejącym temacie o NGE...? |
Po czym nadszedł zuy thotem-sama z siekierą, trolla zarąbał a plamę krwi ze spamem zmieszaną posprzątał i trollowi PMkę taką oto napisał:
Ja też mam problem... z tym co napisałeś, a że nie lubię chamskich inwektyw i mam w garści moderatorską siekierę, JESTEŚ ZBANOWANY.
Temat zamykam, dowody przestępstwa - bo publiczne obrażanie drugiej osoby za pomocą środków masowego przekazu (a internet tu się zalicza) to PRZESTĘPSTWO - przenoszę do archiwum.
Jeszcze raz ciebie zobaczę, i leci donos do prokuratury.
A jak nie wierzysz że cię znajdę, to popytaj - na innych forach - niejakiego anfana.
-tyrański moderator |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 29-08-2006, 15:49
|
|
|
Totem-sama, ten kawałek z anfanem był 3vill *gratulować, gratulować..* |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|