Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
herok - obrońca i zbawca uciśnionych fanuff! |
Wersja do druku |
herok
|
Wysłany: 14-01-2007, 13:30
|
|
|
Godne polecenia :) |
Ostatnio zmieniony przez herok dnia 14-01-2007, 20:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-01-2007, 13:57
|
|
|
herok napisał/a: | A ja mysle ze warte jest powtorzenia tak kultowego anime jak to : WIEC DLA WSZYSTKICH FANOW ANIME W POLSCE tylko na moim profilu [usunięto] BERSERK z napisami polskimi |
Moderacja się nie wyspała i nie rozumie, więc prosi o wyjaśnienie: umieściłeś tam całe odcinki, nie AMV-ki, które teraz możemy sobie obejrzeć. Dobrze zrozumiałem? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Dembol
|
Wysłany: 14-01-2007, 16:35
|
|
|
Tak ciężko kliknąć i sprawdzić?
Kolo wrzucił odcinki podzielone na 3 części z polskimi napisami. |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 14-01-2007, 16:36
|
|
|
Cytat: |
Konstytucja Forum
2. Linki do stron oferujących ściąganie pirackich plików (muzycznych, filmowych lub graficznych), gier i programów, a także linki do stron z crackami i pirackich serwerów będą kasowane. Pytania o takie strony będą kasowane lub ignorowane. Usuwane będą także linki do innych stron, zawierających treści zakazane przez prawo lub naruszające normy obyczajowe.
|
Nic mi nie wiadomo o tym, by Berserk był zlicencjonowany na Polskę. Tym samym linki do pociętych odcinków Berserka, które podałeś są niezgodne z polskim prawem, oraz z regulaminem zarówno naszego portalu, jak i strony Youtube.
Linki zostają usunięte.
Na przyszłość proszę się zapoznać z Regulaminem. Zaoszczędzi to i nam i tobie dużo kłopotów.
IKa |
Ostatnio zmieniony przez IKa dnia 14-01-2007, 16:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-01-2007, 16:39
|
|
|
Dembol napisał/a: | Tak ciężko kliknąć i sprawdzić?
Kolo wrzucił odcinki podzielone na 3 części z polskimi napisami. |
Upewniam się po prostu, czy to jest to, co widze... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
herok
|
Wysłany: 14-01-2007, 20:38
|
|
|
IKa napisał/a: | Cytat: |
Konstytucja Forum
2. Linki do stron oferujących ściąganie pirackich plików (muzycznych, filmowych lub graficznych), gier i programów, a także linki do stron z crackami i pirackich serwerów będą kasowane. Pytania o takie strony będą kasowane lub ignorowane. Usuwane będą także linki do innych stron, zawierających treści zakazane przez prawo lub naruszające normy obyczajowe.
|
Nic mi nie wiadomo o tym, by Berserk był zlicencjonowany na Polskę. Tym samym linki do pociętych odcinków Berserka, które podałeś są niezgodne z polskim prawem, oraz z regulaminem zarówno naszego portalu, jak i strony Youtube.
Linki zostają usunięte.
Na przyszłość proszę się zapoznać z Regulaminem. Zaoszczędzi to i nam i tobie dużo kłopotów.
IKa |
No coz tak bywa XD no trudno polskie anime i manga nadal beda w tyle. POZOSTAL TYLKO ZAL I SMUTEK. Prosze o wyrozumialosc i pozostawienie mojego konta na strone youtube w spokoju dziekuje w imieniu tych ktorzy omijaja prawo. Pozdro all |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|