spam dziecka neozdrady (o proxy) |
Wersja do druku |
johndoetoja
|
Wysłany: 31-01-2007, 08:43 spam dziecka neozdrady (o proxy)
|
|
|
Witam,
Może komuś się na coś przyda - Bezpłatna bramka proxy (zmienia Twoje IP), "skutecznie omija firewalle, filtry szkolne, kontrole rodzicielska oraz wszystkie inne filtry ktore blokuja dostep do stron WWW" bez potrzeby żadnej konfiguracji itp, działa w każdej przeglądarce. Wystarczy wejsc, wstukac adres i kliknac surf.
Od teraz mozesz zakladac kilka kont w grach online!
Szczegolnie przydatne w pracy lub uczelni gdzie nie mozna surfowac po wszystkich stronach :)
no i co najwazniejsze nie zostawia sladow odwiedzanych stron w historii przegladarki internetowej!
http://odblokuj.pl |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 31-01-2007, 11:50
|
|
|
Cholerne je*****ne dziecko neostrady. Zbanowany, ale cóż... przydałoby się dodać IP tej jego bramki (66.228.125.99) do banów IP w Forum
Wykorzystywaną przez http://odblokuj.pl bramka proxy w USA (66.228.125.99) permanentnie zbanowałem na tanuku, wartoby też na forum bo w testach wyszło że kilka różnych połączeń przepuszczali przez to samo miejsce. Niestety SoftLayer to jest texaska firma, z Dallas, i mają ogromny zakres IP w bazie arin (66.228.112.0 - 66.228.127.255)
Samo odblokuj.pl TEŻ zbanowałem, z czystej złośliwości i nie bardzo wiem po co ^.^'' Zresztą IP dla tej domeny - nespodziewajka, lol - jest u tego samego dostawcy (znów arin mówi że 75.126.0.0 - 75.126.255.255 należy do SoftLayer). |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 31-01-2007, 12:03
|
|
|
A możnaby wytłumaczyć o co chodzi dokładniej? Bo ja się zastanawiałam czy usunąć czy nie? I dlaczego od razu 3 osty? |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 31-01-2007, 13:07
|
|
|
IKa... to WPROST instrukcja dla anfana/wampirlorda/innego podobnego durnia, jak obchodzić nasze zabezpieczenia. Jeżeli masz ochotę na ich wyskoki na które już NIC nie poradzisz (bo te frontendy jak odblokuj.pl czy proxy.net.pl mają opcję przechwytywania ciasteczek, co uniemożliwi też planowane cookie-bany) to proszę bardzo, niech wisi dalej. >.>
Przypomnij sobie ile czasu zamknięte były posty z gościa tylko dlatego że anfan nauczył się proxy. Chyba że chcesz powtórki z rozrywki?
Ktoś kto przychodzi na forum tylko po to by pokazać jaki to on jest cool i mu moderacja może naskoczyć bo on pisze przez proxy, powinien być z miejsca wycinany. Jeśli mu zależy a to tylko niefortuny głupi wyskok, to się odezwie i odpowie na priva którego mu wysłałem. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 31-01-2007, 13:53
|
|
|
Ja się tylko zapytałam o co chodzi. W związku z tym dziękuję za wyjaśnienie. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 31-01-2007, 19:51
|
|
|
spokojnie spokojnie ;3
ja tu świętym ogniem inkwizycji płonę, nie widać? ^_^''
HA! NIEWIERNY!
POWIESIĆ! WBIĆ NA PAL!
UKRZYŻOWAĆ I SPALIĆ!
PENITENZIAGITE!!!
...
Ooops, nie słyszałaś tego ostatniego! :o |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 31-01-2007, 20:45
|
|
|
wa-totem napisał/a: | HA! NIEWIERNY!
POWIESIĆ! WBIĆ NA PAL!
UKRZYŻOWAĆ I SPALIĆ! |
Kill the Mutant!
Burn the Heretic!
Purge the Unclean!?
A tak na serio: proponuje dodać do konstytucji punkt: zakazuje się umieszczać linków do Proxy na forach publicznych. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 31-01-2007, 22:04
|
|
|
Zegarmistrz, niezbyt madre..... po co alarmowac dzieci neozdrady ze takie proxy istnieja.... juz raczej "srodkow do wlaman i obchodzenia zabezpieczen elektronicznych" |
|
|
|
|
|
|