FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
  achiever - obraźliwa odzywka i offtop w "życie jest pię
Wersja do druku
achiever
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 15-02-2007, 00:55   achiever - obraźliwa odzywka i offtop w "życie jest pię

trzeba być głupim, żeby kopać w metalowe filary; bo dzień słaby, i nie wiadomo jak wypalą kolejne
Przejdź na dół
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Status: offline

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 22-02-2007, 18:52   

achiever w PMce napisał/a:
Jak da radę usuń moją postać z forum z zachowaniem treści postów (tzn. tak bym miał to co tutaj napisałem), najlepiej jeśli możesz to prześlij odpowiedź jak to zrobić na pw lub na gg czy na achiever@tlen.pl.

Uznaję za zupełnie bezsensowny drugi ost, który otrzymałem. Nie uznaję również jakiejkolwiek argumentacji wbrew temu co napisałem w poprzednim zdaniu.

Jeśli sądzisz, że masz coś innego do napisania - zrób to, lub zareaguj na powyższe lub co chcesz.

achiever.

LOL.
http://forum.tanuki.pl/warnings.htm?mode=detail&userid=833
Po tygodniu od OSTa się obudził...
Albo zarejestrował nowe konto i chce zacząć "na czysto"...
Ciekawe, w "skąd" achiever wpisał "Olsztyn", a tego kretyna co go tępiliśmy w komentarzach w Olsztyńskim Szelsacie wytropiłem... IPy się nie pokrywają, ale co jest, zagłębie jakieś czy co? xD
Anyway... pewnie achiever nie wie, ale przez rok bardzo regularnie dostawał ten sam IP, z małymi wyjątkami. Jakby co, to się wyjaśni szybciutko...

Numer Gadu-Gadu
3869750
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 22-02-2007, 19:24   

Nie wiem, o co mu chodzi... Czy o usunięcie konta? Jeśli tak, to niech się z tym zwróci do mnie, Ty nie masz uprawnień do tego... Ale jego posty nie znikną, tylko zostaną jako pisane "z gościa".

Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 23-02-2007, 05:44   

No jemu wlasnie chodzi o to zeby usunac konto z zachowaniem postow i go bron boze nie przekonywac zeby zostal =="
Powrót do góry
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 23-02-2007, 11:08   

ciekawe, pisze z niego dalej.

Apropos - IKa, Ave - zdecydujcie co z nim dalej bo ten link do youtube w jego podpisie jest do materiału chronionego prawem autorskim - videoklip Depeche Mode - więc łamie konstytucję. Albo ostnijcie go, albo usuńcie sygnaturkę.

Numer Gadu-Gadu
3869750
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 23-02-2007, 11:11   

Bianca napisał/a:
No jemu wlasnie chodzi o to zeby usunac konto z zachowaniem postow i go bron boze nie przekonywac zeby zostal =="

Tłumacząc to z języka Subtelnych Spisków na ludzki:

"Ukajajcie się Grzesznicy, albowiem zbłądziliście! Ugnijcie swe kolana i błagajcie mnie, abym został i oświecał was mą Mądrością".

Zastanawia mnie, czy ludzie zachowują się jak postacie z kiepskich powieści fantasy dlatego, że są głupi, czy też dlatego, że te powieści jednak są troche mądrzejsze, niż myślałem?

Numer Gadu-Gadu
1271088
Lady of Autumn

PostWysłany: 23-02-2007, 11:23   

Totem: a napisałeś mu, żeby w sprawie usunięcia konta skontaktował się z mną? Jeśli nie, to powinieneś to zrobić...

W kwestii linków z Youtube sprawa jest mocno śliska, bo generalnie je dopuszczamy. Do tej pory zasada była taka, że jeśli to były materiały nielegalne, to ktoś (zwykle IKa) raportował link na Youtubie i zostawiał im do zdjęcia. W tym wypadku zadbał o to ktoś inny:
Cytat:
This video is no longer available due to a copyright claim by DepecheMode.com

IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 23-02-2007, 11:26   

"This video is no longer available due to a copyright claim by DepecheMode.com"

Oh well... szkooda...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 23-02-2007, 18:00   

Avellana napisał/a:
Totem: a napisałeś mu

Napisałem, i dałem link do topica gdzie są posty Redvampire'a. Odpisał że szkoda mu czasu na pisanie do Ciebie. I że "gratuluje dobrej odpowiedzi" cokolwiek by to nie znaczyło. LOL. Pozostaje ukatrupić, i tyle.

Numer Gadu-Gadu
3869750
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 23-02-2007, 18:05   

no ze nie poleciales zalatwiac za niego i nie padles na kolana zeby go przeprosic i przeblagac?
Powrót do góry
Lady of Autumn

PostWysłany: 23-02-2007, 18:09   

Wiesz, nie jesteś jego chłopcem na posyłki. Jak chce załatwiać tego typu sprawę, to z administracją. Możesz użyć argumentu, że powiedziałam, że jaką ja mam mieć pewność, że on Cię rzeczywiście o to prosił, a nie sam z własnej złośliwości namawiasz mnie, żebym skasowała jego konto? ;) Albo dostanę jego osobistą prośbę z jego profilu, albo niech się wypcha :>

Grupy:
WIP
PostWysłany: 23-02-2007, 20:10   

Słoneczko odpowiedziało na moja prośbę o usunięcie linku z podpisu:
Cytat:
Nie jestem już duchem na tym forum, więc nic mnie to nie obchodzi. Wa-totem wie o co chodzi. Sprawę pozostawiam Wam.

achiever
Powrót do góry
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 23-02-2007, 21:01   

dobra....... duchem nie jest, to czym jest? zombie?
Powrót do góry
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 23-02-2007, 21:01   

LOOOL! Próba rozgrywania modów? Co jemu się zdaje że moderatorzy ze sobą nie rozmawiają? Ewidentnie marzy mu się uderzenie na skargę do Ave "bo ten wredny wa-totem mnie z forum wyrzucił" XD

Cytat:
EDIT: CUT CUT CUT, nie poszło xD

Ostatnio zmieniony przez wa-totem dnia 23-02-2007, 22:08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
3869750

Grupy:
WIP
PostWysłany: 23-02-2007, 21:28   

Cytat:
achiever napisał/a:
Nie jestem już duchem na tym forum, więc nic mnie to nie obchodzi. Wa-totem wie o co chodzi. Sprawę pozostawiam Wam.

achiever

Przykro mi, ale z kolei nic mnie to nie obchodzi, chociaż jako Moderator Forum znam całą sprawę.

Proszę o usunięcie linka z podpisu, w przeciwnym razie otrzymasz trzecie ostrzeżenie, a możliwość dodawania podpisu pod postami zostanie zablokowana.

Jeśli natomiast chcesz, by twój profil został usunięty z forum, jak napisałeś Wa-Totemowi, to zwróć się z tym do Avellany. Taką możliwość ma tylko Administracja, przy czym twoje posty pozostaną na forum jako pisane z gościa (dokładnie tak, jak jest z postami Redvampira, do których Wa-Totem podał ci linka).

IKa
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu