Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
achiever - obraźliwa odzywka i offtop w "życie jest pię |
Wersja do druku |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-02-2007, 00:55 achiever - obraźliwa odzywka i offtop w "życie jest pię
|
|
|
trzeba być głupim, żeby kopać w metalowe filary; bo dzień słaby, i nie wiadomo jak wypalą kolejne |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 22-02-2007, 18:52
|
|
|
achiever w PMce napisał/a: | Jak da radę usuń moją postać z forum z zachowaniem treści postów (tzn. tak bym miał to co tutaj napisałem), najlepiej jeśli możesz to prześlij odpowiedź jak to zrobić na pw lub na gg czy na achiever@tlen.pl.
Uznaję za zupełnie bezsensowny drugi ost, który otrzymałem. Nie uznaję również jakiejkolwiek argumentacji wbrew temu co napisałem w poprzednim zdaniu.
Jeśli sądzisz, że masz coś innego do napisania - zrób to, lub zareaguj na powyższe lub co chcesz.
achiever. |
LOL.
http://forum.tanuki.pl/warnings.htm?mode=detail&userid=833
Po tygodniu od OSTa się obudził...
Albo zarejestrował nowe konto i chce zacząć "na czysto"...
Ciekawe, w "skąd" achiever wpisał "Olsztyn", a tego kretyna co go tępiliśmy w komentarzach w Olsztyńskim Szelsacie wytropiłem... IPy się nie pokrywają, ale co jest, zagłębie jakieś czy co? xD
Anyway... pewnie achiever nie wie, ale przez rok bardzo regularnie dostawał ten sam IP, z małymi wyjątkami. Jakby co, to się wyjaśni szybciutko... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 22-02-2007, 19:24
|
|
|
Nie wiem, o co mu chodzi... Czy o usunięcie konta? Jeśli tak, to niech się z tym zwróci do mnie, Ty nie masz uprawnień do tego... Ale jego posty nie znikną, tylko zostaną jako pisane "z gościa". |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-02-2007, 05:44
|
|
|
No jemu wlasnie chodzi o to zeby usunac konto z zachowaniem postow i go bron boze nie przekonywac zeby zostal ==" |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 23-02-2007, 11:08
|
|
|
ciekawe, pisze z niego dalej.
Apropos - IKa, Ave - zdecydujcie co z nim dalej bo ten link do youtube w jego podpisie jest do materiału chronionego prawem autorskim - videoklip Depeche Mode - więc łamie konstytucję. Albo ostnijcie go, albo usuńcie sygnaturkę. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-02-2007, 11:11
|
|
|
Bianca napisał/a: | No jemu wlasnie chodzi o to zeby usunac konto z zachowaniem postow i go bron boze nie przekonywac zeby zostal ==" |
Tłumacząc to z języka Subtelnych Spisków na ludzki:
"Ukajajcie się Grzesznicy, albowiem zbłądziliście! Ugnijcie swe kolana i błagajcie mnie, abym został i oświecał was mą Mądrością".
Zastanawia mnie, czy ludzie zachowują się jak postacie z kiepskich powieści fantasy dlatego, że są głupi, czy też dlatego, że te powieści jednak są troche mądrzejsze, niż myślałem? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 23-02-2007, 11:23
|
|
|
Totem: a napisałeś mu, żeby w sprawie usunięcia konta skontaktował się z mną? Jeśli nie, to powinieneś to zrobić...
W kwestii linków z Youtube sprawa jest mocno śliska, bo generalnie je dopuszczamy. Do tej pory zasada była taka, że jeśli to były materiały nielegalne, to ktoś (zwykle IKa) raportował link na Youtubie i zostawiał im do zdjęcia. W tym wypadku zadbał o to ktoś inny:
Cytat: | This video is no longer available due to a copyright claim by DepecheMode.com |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 23-02-2007, 11:26
|
|
|
"This video is no longer available due to a copyright claim by DepecheMode.com"
Oh well... szkooda... |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 23-02-2007, 18:00
|
|
|
Avellana napisał/a: | Totem: a napisałeś mu |
Napisałem, i dałem link do topica gdzie są posty Redvampire'a. Odpisał że szkoda mu czasu na pisanie do Ciebie. I że "gratuluje dobrej odpowiedzi" cokolwiek by to nie znaczyło. LOL. Pozostaje ukatrupić, i tyle. |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-02-2007, 18:05
|
|
|
no ze nie poleciales zalatwiac za niego i nie padles na kolana zeby go przeprosic i przeblagac? |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 23-02-2007, 18:09
|
|
|
Wiesz, nie jesteś jego chłopcem na posyłki. Jak chce załatwiać tego typu sprawę, to z administracją. Możesz użyć argumentu, że powiedziałam, że jaką ja mam mieć pewność, że on Cię rzeczywiście o to prosił, a nie sam z własnej złośliwości namawiasz mnie, żebym skasowała jego konto? ;) Albo dostanę jego osobistą prośbę z jego profilu, albo niech się wypcha :> |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 23-02-2007, 20:10
|
|
|
Słoneczko odpowiedziało na moja prośbę o usunięcie linku z podpisu:
Cytat: | Nie jestem już duchem na tym forum, więc nic mnie to nie obchodzi. Wa-totem wie o co chodzi. Sprawę pozostawiam Wam.
achiever |
|
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-02-2007, 21:01
|
|
|
dobra....... duchem nie jest, to czym jest? zombie? |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 23-02-2007, 21:01
|
|
|
LOOOL! Próba rozgrywania modów? Co jemu się zdaje że moderatorzy ze sobą nie rozmawiają? Ewidentnie marzy mu się uderzenie na skargę do Ave "bo ten wredny wa-totem mnie z forum wyrzucił" XD
Cytat: | EDIT: CUT CUT CUT, nie poszło xD |
|
Ostatnio zmieniony przez wa-totem dnia 23-02-2007, 22:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 23-02-2007, 21:28
|
|
|
Cytat: | achiever napisał/a: | Nie jestem już duchem na tym forum, więc nic mnie to nie obchodzi. Wa-totem wie o co chodzi. Sprawę pozostawiam Wam.
achiever |
Przykro mi, ale z kolei nic mnie to nie obchodzi, chociaż jako Moderator Forum znam całą sprawę.
Proszę o usunięcie linka z podpisu, w przeciwnym razie otrzymasz trzecie ostrzeżenie, a możliwość dodawania podpisu pod postami zostanie zablokowana.
Jeśli natomiast chcesz, by twój profil został usunięty z forum, jak napisałeś Wa-Totemowi, to zwróć się z tym do Avellany. Taką możliwość ma tylko Administracja, przy czym twoje posty pozostaną na forum jako pisane z gościa (dokładnie tak, jak jest z postami Redvampira, do których Wa-Totem podał ci linka).
IKa |
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|