Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Dlaczego ??? |
Wersja do druku |
Spike_CB
|
Wysłany: 15-02-2007, 19:51 Dlaczego ???
|
|
|
Nie wiem czy robie zbędne tematy bo na forum jestem od niedawna, a co chwile zakładam nowe... ale musze podzielić sie opinią ! ! !
Czemu tyle dobre anime kończy się tak głupio. Własnie minute temu skonczylem ogladac Ichigo 100%
- Spoiler: pokaż / ukryj
- czemu najważniejszy watek nie został rozstrzygnięty? Gdy skonczyłem ogladac ostatni odcinek prawie nie spadłem z krzesła. Zazwyczaj najlepsze anime kończy sie tragicznie albo bez rozstrzygnięcia.
Cowboy Bebop = Spike ginie
Ninja scroll - jego ukochana ginie (zresztą spike tez przed jego własną smiercią) a on dalej podąża bez celu
Ichigo 100% !!! = czemu nie wybral jednej z dziewczyn
Rurouni Kenshin OVA 1 - ginie Tomoe, a w seri OVA 2 na koniec to myslałem ze bede wył jak wilk do ksieżyca
Full Metal Panic = no niby mają nakrecic kolejną serie ale narazie dalej losy nie rozstrzygniete po 2 seriach
.... jest tego jeszcze masa innych co można wymieniac :(
Powiedzcie mi "Łajjjjjjjjjjjjjjjjjjj??????????!!!!!"
(nie mówię dosłownie ze zakonczenia są złe, głupie, ale czemu twórcy wybierają takie zakonczenia)
Ja za to sądzę że tych przymiotników wielu forumowiczów użyje wobec delikwenta, który nie maskuje spoilerów mimo że ma do tego specjalny guzik, i tym samym psuje masie ludzi oglądanie kilku serii jednym postem.
Niniejszym wlepiam ci OSTa, żebyś się przekonał że egoizm i głupota może zaboleć.
Miłego wieczoru,
Moderatorus Rex |
|
|
|
|
|
Tank
Gość
|
Wysłany: 15-02-2007, 20:00
|
|
|
Spoilery się zaznacza. |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-02-2007, 20:01
|
|
|
Spike_CB, moje gratulacje, zeby zepsuc ludziom przyjemnosc z ogladania 6 roznych anime jednym postem to trzeba naprawde sie postarac........ |
|
|
|
|
|
Dragon703
|
Wysłany: 15-02-2007, 20:07
|
|
|
Czy ja wiem, w niektórych anime wątek nie jest rozwiązany może dla tego by mieć furtkę do pisania następnych odcinków lecz wątpię,sam już nie wiem, bo to nie jest serial typu Magda.M czy coś w tym stylu. A co do tragicznych zakończeń to nie wszystkie są tragiczne np. w Chobits był
- Spoiler: pokaż / ukryj
- raczej Happy End
.
Cho**** jasna! Kolejny egoistyczny leń!!!
Ukryto KOLEJNY spoiler.
Moderatorus Rex |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 15-02-2007, 20:44
|
|
|
Zamykam ten spoilerfest zanim posypią się bany.
Moderatorus Rex |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|