Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
liquid |
Wersja do druku |
Liquid2
Gość
|
Wysłany: 21-03-2007, 05:59 Punkt 2
|
|
|
2. Linki do stron oferujących ściąganie pirackich plików (muzycznych, filmowych lub graficznych), gier i programów, a także linki do stron z crackami i pirackich serwerów będą kasowane. Pytania o takie strony będą kasowane lub ignorowane. Usuwane będą także linki do innych stron, zawierających treści zakazane przez prawo lub naruszające normy obyczajowe.
teraz mi powiedz co tam bylo nielegalnego ? czy byly cracki , moze gry lub muzyka, lub morze tresci naruszajace normy obyczajowe lub moralne?
Panie mod, zaczynasz pan totalitaryzm wprowadzac i ograniczac czyjas wypwiedz slowna. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-03-2007, 07:57
|
|
|
Umieściłeś tam liste anime, na której wyraźnie zaznaczyłeś, które anime właśnie piracisz. To było nielegalne i - gdybyśmy byli wredni - moglibyśmy cię za to posłać przed 24 godzinny sąd prezydenta Kaczki
Gość napisał/a: | Panie mod, zaczynasz pan totalitaryzm wprowadzac i ograniczac czyjas wypwiedz slowna. |
1) To jest Pani mod. Panem modem ja jestem. Dla ciebie "szanownym".
2) Mam w głębokim poważaniu twoją wolność słowa.
3) Nie "totalitaryzm" ale "absolutyzm oświecony".
4) Jak się nie podoba, to nikt Cię tutaj siłą nie trzyma. Zawsze możesz sobie poszukać innego forum. Wkleić ci parę linków? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Liquid2
Gość
|
Wysłany: 21-03-2007, 18:14
|
|
|
Kaczymuniści !!
Banda korków. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 21-03-2007, 18:27
|
|
|
Niniejszym Użytkownik Liquid dostaje ostrzeżenie za wykłócanie się z Moderacją.
Punkt 12 i 15 Konstytucji Forum: wykłócanie się z Moderacją, obraza Moderacji. Spam.
To, że piszesz z gościa nie znaczy, że jesteś anonimowy.
Miłego dnia
IKa |
|
|
|
|
|
Liquid2
Gość
|
Wysłany: 21-03-2007, 19:40
|
|
|
Doskonale o tym wiem :) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|