Rany, tego jeszcze nie było! |
Wersja do druku |
Majka
Gość
|
Wysłany: 18-09-2007, 10:43
|
|
|
o bozeoboze o boze!!!!!!!! huraaaaaaaa w koncu whakowalam sie w server neopetsow!!! zalogowalam sie jako ADMIN!!!!!! huraaaa mam dostep do WSZYSTKIEGOOOOOOOOO!!! jesli chcecie jakies przedmioty to wyslijcie mi na maila ( mpieckowska@gmail.com ) swoj login i haslo i cokolwiek co chcesz miec (ogranicz sie do ok 5 przedmiotow rzeby sie nie skapowali) a przerzuce wam!! Wysylajcie szybko bo nie chce za dlugo siedziec na ich serwerze!!! |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-09-2007, 10:49
|
|
|
Nie mogłem się powstrzymać - tak kiepskiej próby scamu nie widziałem jeszcze nigdy XD |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 18-09-2007, 10:50
|
|
|
Niestety IP neostrady, bo jak słowo daję, że zakapowałabym tę idiotkę na Neopetach... Ale może wysłać do niej mail jako "Administrator Forum Tanuki" i postraszyć? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-09-2007, 10:51
|
|
|
Wiesz, zakladam ze ona byla na tyle glupia zeby uzyc tego samego adresu email dla konta neopetowego.... A jako administrator mozesz to zglosic do gugla - oni maja szanse miec "kogos kto to odczyta" |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 18-09-2007, 11:07
|
|
|
... kfiiiiik! |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-09-2007, 11:26
|
|
|
eeeeeeeee tam, kfik to dopiero bedzie.
ja sie naprawde skontaktowalam ze znajoma z tepsy. I zgloszenie phishingu poszlo. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-09-2007, 13:37
|
|
|
Cudne. Do Tanuczego Muzeum Głupoty jak znalazł. |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-09-2007, 19:01
|
|
|
Głupotą to by było nabrać się na coś takiego. Omg! |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-09-2007, 19:21
|
|
|
Tilk wiesz, problem polega na tym, że nabierają się. Na neopetach (i innych tego typu stronach) trąbią wszędzie gdzie się da, żeby NIGDY i NIGDZIE nie podawać swojego loginu i hasła, a ludzie i tak się na to nabierają... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-09-2007, 19:30
|
|
|
Wiem, że się nabierają, ale to już ich problem. Podatek od głupoty, że się tak wyrażę. Sparzą się parę razy, to się nauczą...
Niestety, jak świat światem najsłabszym ogniwem wszelkich zabezpieczeń byli ludzie. Tutaj sprawa jest mało poważna, ale jeśli tą głupią, naiwną osobą jest np. pracownik banku, zaczyna się robić niedobrze. |
|
|
|
|
|
|