Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kursywowy oftop |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-12-2007, 12:12
|
|
|
Bądź tak miła i używaj normalnych liter, nie zaś kursywy, jeśli można. Rozumiem chęć bycia oryginalną, ale niech to się nie odbywa kosztem komfortu czytelniczego reszty użytkowników.
A jeśli mogę służyć dobrą radą - unikaj tego rodzaju dyskusji jak powyższa. |
|
|
|
|
|
Melisa
Dołączyła: 07 Gru 2007 Skąd: wiatr wie, w którą stronę wiać? Status: offline
|
Wysłany: 08-12-2007, 12:15
|
|
|
Niestety jak pisałam już w innym temacie nie zmienię mojego sposobu pisania ;). Na każdym forum tak piszę i nikt jeszcze mnie o to nie upomniał, ale... zawsze jest ten pierwszy raz ;]. To miło, że rozumiesz moją chęć bycia orginalną ;).
Jeśli Wam to przeszkadza zawsze jeszcze można mnie zbanować ;). |
_________________ "Aniele miecza, stworzony z gniewu, przynależny chaosowi - bezczelny, dumny, lecz, przyznaję, odważny - oto mianuję Cię nieszczycielem..." |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-12-2007, 12:19
|
|
|
Cytat: | Niestety jak pisałam już w innym temacie nie zmienię mojego sposobu pisania ;) |
Ibi, ubi, moja droga. Pamiętaj, że gdy dołączasz do jakiejś społeczności, grzeczność nakazuje zachować normy tam przyjęte. Jeśli zaś ktoś uparcie odmawia ich przyjęcia, wtedy faktycznie musi liczyć się z konsekwencjami. Pytanie tylko - po co? |
|
|
|
|
|
Melisa
Dołączyła: 07 Gru 2007 Skąd: wiatr wie, w którą stronę wiać? Status: offline
|
Wysłany: 08-12-2007, 12:26
|
|
|
Jak już wcześniej zaznaczyłeś... dla orginalności :)? Nie jestem osobą, która lubi podporządkowywać się innym. Przykro mi z tego powodu :(. Jednak kursywa to już sprawa mojego gustu, postanowiłam, że wszędzię będę tak pisać, bo właśnie tak mi się podoba ;). "Kiedy wchodzisz między wrony musisz krakać tak jak one" ^^ ;]. Jak pewnie zauważyłeś, mnię to nie dotyczy ;). I zwracam się z pełnym szacunkiem, jeśli Wam to nie odpowiada to pogodzę się z konsekwencjami ;). |
_________________ "Aniele miecza, stworzony z gniewu, przynależny chaosowi - bezczelny, dumny, lecz, przyznaję, odważny - oto mianuję Cię nieszczycielem..." |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|