Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Co mi w duszy gra |
Które z tych anime najbardziej lubicie? |
Hellsing |
|
25% |
[ 1 ] |
Neon Genesis Evangelion |
|
25% |
[ 1 ] |
Shaman King |
|
0% |
[ 0 ] |
Naruto |
|
25% |
[ 1 ] |
Full Metal Alchemist |
|
0% |
[ 0 ] |
Slayers |
|
25% |
[ 1 ] |
Pokemon |
|
0% |
[ 0 ] |
Sailor Moon |
|
0% |
[ 0 ] |
Dragon Ball |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 4 |
Wszystkich Głosów: 4 |
|
|
|
Wersja do druku |
Crystal Storm
|
Wysłany: 16-12-2007, 12:13 Co mi w duszy gra
|
|
|
Już od jakiegoś czasu mam świra na punkcie anime i mangi Hellsing. Ale zaczęło się od Neon Genesis Evangelion (gdzieś od kwietnia tego roku). Nie wiem czy to jakaś choroba czy mania, ale ciągle o tym myślę! Czy to trzeba leczyć czy lepiej dalej brnąć w tym po uszy? Z tej mojej pasji zrodziło się nawet parę fanfików^^ Jak ktoś napisze tu cokolwiek to będą mu za to wielkie podziękowania^^ Idę walczyć w imię kraju i królowej! Niech żyje manga i anime! |
|
|
|
|
|
Vlyyk
Farseer
|
Wysłany: 16-12-2007, 13:37
|
|
|
Też tak mam ale z innym tytułami i rozumiem o co chodzi:P Wydaje mi się że jest to raczej nie uleczalne chyba, że fascynacja innym anime/mangą. O NGE to jest tu cały temat i tam można się troche podkurować :D Powodzenia:P |
_________________ there is no such thing as innocence only degrees of guilt |
|
|
|
|
Filippiarz
Gość
|
Wysłany: 16-12-2007, 16:04
|
|
|
Inne |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-12-2007, 16:20
|
|
|
Przepraszam, ale widzę, że pojawiła się ankieta, której tu wcześniej nie było. W związku z faktem, że temat się teraz BARDZO WYRAŹNIE dubluje z TYM http://forum.tanuki.pl/tematy10/162.htm zostaje zamknięty.
I przy okazji się pytam, co ma wspólnego pierwszy post o Hellsing, z ankieta, dołączoną później?
IKa
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|