Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
ulubione postacie męskie forumowiczów |
Wersja do druku |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-04-2008, 11:11
|
|
|
BOReK:
Cytat: | A tak konkretnie to Kojiro ;]. Twardy to on jest, ale chyba nie w taki sposób, w jaki należy. |
Co ty wygadujesz:) Jak można być twardym w "należący" sposób. Zresztą Kojiro to taka ikona, że dla niego oglądałem ten serial i w ogóle. Tsubasa też ok nawet (choć nie darzyłem go jakąś specjalną sympatią), ale jednak Kojiro to Kojiro. |
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 27-04-2008, 11:20
|
|
|
Ari napisał/a: | Każdy chłopiec był zakochany we wślizgach Kojiro i takie sa fakty. |
No przepraszam, czy mnie coś ominęło? Do Kojiro powinny piszczeć raczej dziewczyny... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-04-2008, 12:08
|
|
|
Psychol i emo? |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-04-2008, 12:23
|
|
|
achiever napisał/a: | Każdy chłopiec był zakochany we wślizgach Kojiro i takie sa fakty. |
A oprócz tego to, co pod względem charakterologicznym ta postać takiego miała? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-04-2008, 19:50
|
|
|
Cytat: | No przepraszam, czy mnie coś ominęło? Do Kojiro powinny piszczeć raczej dziewczyny.. | .
Oj, nie tylko. Mieliśmy z kolegą z podwórka po 4-6 lat jak pierwszy raz oglądaliśmy kapitana Tsubasę i żeby kto z nas dwóch jest Kojiro to zrobiliśmy całodniowy (!) maraton i kto pierwszy dobiegnie ten Kojiro. Pod wieczór kolega wyprzedzał, ale musiał pójść na kolacje, a ja jeszcze nie. Niestety nie mogliśmy tego rozsztrzygnąć.
Zeg:
Cytat: | A oprócz tego to, co pod względem charakterologicznym ta postać takiego miała? |
Błysk w oku
Grisznak:
Psychol i emo?
Dobzi karatecy i mistrzowie zbrodni. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|