FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  Asayama sobie grabi...
Wersja do druku
Asayama Płeć:Mężczyzna
Św. Mikołaj

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 11-06-2008, 18:44   

Naruto z <wiadomo-czego> - Tak jak anime is one of the worst fuc**** things I have ever seen in my whole life!, to tak samo główny bohater... Słowo "wku*beeeep*" to za mało by go okreścić. Kretyn, który nawraca każdego na "JASNĄ STRONĘ MOCY", mający 4 superextrazarąbiste techniki na krzyż... Ech... Nad jego kretynizmem można dużo się rozpisywać. W Shippudennie miałem, aż chęć zadzwonić do Dokuro, czy by mi pożyczyła excalibogu, bo dodatkowo gada co 5 milisenkund zdanie "oddaj mi Sasuke <beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep duże>, albo cię zabije (czy też usmaże, spale na stosie itp.)...
Satoshi (A$h) z Pokemonów... - Heros, który zawsze wygrywa nawet jeśli to niemożliwe... nawet raz wygrał z Chuckiem Norrisem!!! Zawsze ma przy sobie żółtą myszo-kocio podobne stworzenie, które kopię prądem+kilka innych pokomoników.
-Kira z Death Note - znudzony życiem nastolatek, rozpoczyna zabawę w boszka, bo mase notesik, który każdego pozabija... Nie potrafi się pogodzićz przegraną... Świr i tyle...
-Gai i Lee z <NADUPO> - chyba nagorsze postacie z tych wszystkich wymienionych. Miały być śmieszne, a są żałośne do bólu. Paszoł won mi z nimi, bo ode mnei też dostaną po tyłku... MUHAHAHHAHAHAHA (...Ha...)!
Sonozaki Shion z Higurashi no naku koro ni - babka z początku mi się spodobała, ale to się zmieniło kiedy zobaczyłem Meakashi. To zwykła świruska... Myśląca w stylu "o boshe! Nikt nie już kocha! wszystkich was pozabijam gnojki, bo mam taki kaprys, a potem wyskoczę z balkonu"... Takano! Pożycz mi broń myśliwską, bo znalazłem takie zwierzo-prawieludzkiego człowieka...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Odpowiedz do tematu