FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  emo paldyn troll
Wersja do druku
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 23-06-2008, 15:02   

Bo już się szykowałem na pisanie długiego posta i miałem nawet parę fajnych pomysłów, ale niestety zostałem prześcignięty przez nasze moderatorki :D

To ja od siebie dodam tyle, że uwielbiam burze dla samych wrażeń wizualnych, nawet, jak by nie miały powodować ochłodzenia i mam nadzieję, że trzaśnięcie zesłanym przez los piorunem kiedyś poprzestawia pewnym osobom w główkach wszystko z powrotem na miejsce, bo hipokrytom marudzącym na marudzenie, bo nie lubią marudzenia i rozpoczynającym karierę na forum od żałosnych prób bezpodstawnego wywyższania się mówimy zdecydowane puknij się w głowę i pomyśl choć przez chwilę, zanim coś napiszesz. Klasyczny forumowy strzał w stopę.

Mortimern Płeć:Mężczyzna
widzisz emo to zabij

Status: offline
PostWysłany: 23-06-2008, 15:05   

IKa napisał/a:

Mai napisała swoja wiadomość jako moderator, czego raczyłeś NIE zauważyć.
Cytat:
15. Ostrzeżenia administratorów/moderatorów należy traktować poważnie.

Dalsze nie przestrzeganie regulaminu zaowocuje ostrzeżeniem.

IKa
Zua Biurokratka

Ależ ja zauważyłem dlatego tez jak każdy oskarżony broniłem swych przekonań i poglądów.

Owszem przyznaje się do trolowania .
Owszem przyznaje sie do eufemistycznie rzecz ujmując niemiłego traktowania "zmrocznych i darknesowych..."
Owszem przyznaje sie że po przeczytaniu parunastu postów w tym temacie naszła mnie ochota do poowrukwiania tych "borajstw plaskatych" i innych marud,
Owszem przyznaje się do ignorowania poleceń moderacji a zwłaszcza do moderatorek miałem słabość : *

Ale absolutnie nie zgodzę się z linia obrony stosowana prze moderatorkę Mai w stosunku co do cytowanych miłośniczek wyładowań atmosferycznych. Gdyż one jednoznacznie napalały się burza i to nie w sensie chwilowego ochłodzenia.

Vodh napisał/a:
Bo już się szykowałem na pisanie długiego posta i miałem nawet parę fajnych pomysłów, ale niestety zostałem prześcignięty przez nasze moderatorki :D

To ja od siebie dodam tyle, że uwielbiam burze dla samych wrażeń wizualnych, nawet, jak by nie miały powodować ochłodzenia i mam nadzieję, że trzaśnięcie zesłanym przez los piorunem kiedyś poprzestawia pewnym osobom w główkach wszystko z powrotem na miejsce, bo hipokrytom marudzącym na marudzenie, bo nie lubią marudzenia i rozpoczynającym karierę na forum od żałosnych prób bezpodstawnego wywyższania się mówimy zdecydowane puknij się w głowę i pomyśl choć przez chwilę, zanim coś napiszesz. Klasyczny forumowy strzał w stopę.

Czytałeś co napisałem o niszczycielskim wpływie wyżej wymienionych "wrażeń wizualnych" ??

Nie bo po co ?

Tak wiec nastepnym razem życze ci ogladania tych wrazeń jadac autostrada A 4 w scianie deszczy w momencie kiedy to wrażenie wizualne uderza akurat w mijajacego cie z predkoscią 140 km/h Tira. Lub innego bliskiego spotkania z wyzej wymienionym wrazeniem wizualnym. Pamietaj ze piorun jest goretszy ponoć niz powierzchnia słońca. Ciekawe jak jego trafienie zaskutkuje np na twój dom w którego budowe włożyłeś grube setki tysiecy a hipoteka nie obejmuje jedynie twej bielizny

PS pamietaj że każda odpowiedź trolowi da jemu możliwość do celnej bądź nie riposty i ciagniecia trolowania , i pamietaj też że konczyny trola regeneruja sie w tempie szybszym niż kazdy ksiaże w lśniacej zbroi jest w stanie je ucinać : P

Ostatnio zmieniony przez Mortimern dnia 23-06-2008, 15:18, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu