Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
spam |
Wersja do druku |
Mirta
Gość
|
Wysłany: 21-07-2008, 19:40 Be~~est!!!
|
|
|
czacha19 napisał/a: | Obejrzalam to anime niedawno i po prostu mnie powalilo. To najlepsza komedia jaka w zyciu widzialam, po prostu kocham ich wszystkich.
Tamaki byl boski. Uwielbialam jego gadke, ze niby jest ojcem Haruhi i musi ja bronic albo gdy byl o0 nia zazdrosny. Boskie byly tez momenty gdy stawal sie powazny, to byly extra sceny.
O blizniakach nie wiem co powiedziec, oni byli najlepsi. Kaoru byl bardzo fajny i inteligentny a Hikaru byl strasznie zabawny i w ogóle nawet gdy sie zloscil chcialo mi sie smiac.
Kyouya byl moim zdaniem bardzooo mily, nie chcial tego pokazac, ale zachowywal sie ok, no moze czasami straszny z niego byl egoista i chytrus.
Mori byl troche dziwny, ale go polubilam. Zreszta oni wszyscy byli dziwni. Myslalam ze sie porycze ze smiechu w momentach gdy sie troszczyl o Honeya. Szkoda mi sie go zrobilo, gdy nie mogl sobie wybaczyc, ze nie dopilnowal, aby Honey myl codziennie wieczorem zeby.
A Honey byl kochany, wcinal ciast ile wlezie, ale taki juz mial urok. Najfajniejsze bylo to jak wszyscy sie bali zeby go nie obudzic oraz to jak tamaki wylal herbate na jego pluszaka.
Haruhi byla w porzadku. Podobaly mi sie jej poglady. A Tamaki, taki troskliwy nie chcial jej zranic, gdy byli odwiedzic wszyscy ja w domu i caly czas uwazal zeby nikt nic nie palnal. Za to ona uwazala ich za bande idiotów, którzy nic nie wiedza o prawdziwym zyciu i miala racje. W koncu dla nich zakupy w sklepie spozywczym to bylo niewiadomo co.
To anime krótko mówiac bylo zabojcze, spodobalo mi sie od pierwszego odcinka. Ciekawe mieli sposoby jak poderwac te dziewczyny co przychodzily do nich. Kyouya robil wszystko dla pieniedzy, to dzieki niemu ten biznes nie upadl, ale Tamaki wiecznie gadal, ze ich klub powstal, aby dac szczescie dziewczynom. I jaki byl wiarygodny gdy wyznawal milosc tym dziewczynom.
Myslalam yylko ze ta seria skonczy sie w takim samym nastroju jak na poczatku, ale sie przeliczylam. Ostatnie dwa odcinki byly bardzo smutne i wzruszajace. Podobno dlatego, ze to anime zakonczylo sie inaczej niz manga. Ci, co to nakrecili musieli, nie wiem dlaczego, skrócic to anime i wybrac najwazniejsze watki. Ale te odcinki i tak bardzo mio sie spodobaly.
Jedyny minus tego anime to pozostawiany bez odpowoiedzi watek Hikaru i Kouru. Przeciez Hikaru zakochal sie w Haruhi, nie powiedzial jej tego, ale Kouru sie domyslil, w koncu brat blizniak. Chcialabym sie dowiedziec jaka byla ich dalsza historia, bo to nie zostalo do konca wyjasnione. Moze zaczne czytac mange. |
Nic dodać, nic ująć... Po prostu anime THE BEST!!! |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|