Saiunkoku - spam zebrany |
Wersja do druku |
ania
Gość
|
Wysłany: 09-02-2008, 18:19
|
|
|
ej a ja mam pytanie..jezeli gdzie mi umknelo to przepraszam..ale gdzie mozna obejrzec drugą serię 'Colourcloud palace'?? będą moze ja puszczać na hyperze.? prosze niech mi ktos odpowie.!!!! |
|
|
|
|
|
Indis
Gość
|
Wysłany: 26-02-2008, 11:15
|
|
|
Hej, ja też jestem wielką fanką Saiunkoku i w związku z tym mam pytanie. Wiecie może czy jest gdzieś możliwość, aby ściągnąć angielskie napisy do drugiej części anime?
Pozdrawiam,
I. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 26-02-2008, 11:38
|
|
|
Rany boskie, nieumiejętność przeczytania ze zrozumieniem kilku poprzednich postów jest naprawdę porażająca... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 26-02-2008, 14:39
|
|
|
Przynajmniej pofatygowała się, żeby znaleźć temat o danym tytule |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 26-02-2008, 18:46
|
|
|
A odpowiadając na pytanie - nie ma takiej możliwości, by sobie sciagnac napisy angielskie.
Choć ja widziałam już hardsuby do 19 odcinka 2 sezonu ;)
A jak juz poruszyli temat SM, to drugi sezon również dobiega końca, już 37/39 odcinków, jeszcze tylko 2! Strasznie ciekawa jestem jak zamkna ten wątek - aktualnie wszyscy sobie są w prowincji Ran w swiatyni klanu Hyou i zrobiło sie niezmiernie ciekawie. |
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 29-07-2008, 23:14
|
|
|
Usunięto post na mocy punktu drugiego Konstytucji Forum.
Pozdrawiam,
Mara |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
Anika
Gość
|
Wysłany: 05-08-2008, 19:24
|
|
|
czy ktoś mógłby mi podać link albo jakiś adres strony na której można znaleść drugą serie " "Saiunkoku Monogatari", byłabym niezmiernie wdzięczna. |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-08-2008, 08:50
|
|
|
Gdzie można znaleźć drugą serię, to się nie dowiesz, bo podawanie takich informacji jest na forum zabronione. I wdzięczność nic tu nie pomoże. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
karola9099
Gość
|
Wysłany: 06-08-2008, 11:43
|
|
|
ale dlaczego zabronione ?? co w tym złego jeśli podasz link do strony ? obejrzałam pierwsza serie i totalnie sie nia zauroczyłam. chciałabym obejrzec dalsze losy głównej bohaterki i cesarza. co bedzie dalej z nimi i reszta ? prosze bardzo mi na tym zalezy ! |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-08-2008, 11:46
|
|
|
Karola, słonko. http://forum.tanuki.pl/tematy32/1855.htm <- to jedyny link, który możemy ci podać. Szczególnie zwracam uwagę na punkt drugi. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Anika
Gość
|
Wysłany: 06-08-2008, 16:42
|
|
|
"2. Linki do stron oferujących ściąganie pirackich plików (muzycznych, filmowych lub graficznych), gier i programów, a także linki do stron z crackami i pirackich serwerów będą kasowane. Pytania o takie strony będą kasowane lub ignorowane. Usuwane będą także linki do innych stron, zawierających treści zakazane przez prawo lub naruszające normy obyczajowe."
Nie zamierzam naruszać regulaminu;nie ściągam odcinków tylko oglądam online. |
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 06-08-2008, 16:54
|
|
|
Oglądając online ściągasz tymczasowo film na dysk więc, jednak łamiesz regulamin. |
|
|
Veronikka
Gość
|
Wysłany: 25-02-2009, 00:13
|
|
|
Nanami, Ja w sprawie odcinków saiunkoku :P Masz może link do jakiejś strony gdzie jest cała 2 seria? moje gg: 1238512 :) z góry dzięki :D |
|
|
|
|
|
|