Elfen Lied - spam |
Wersja do druku |
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 27-07-2008, 19:28
|
|
|
cesarz vedry:
Cytat: | Teraz natomiast normalność ustala etyka, która dzięku bogu istnieje |
Ale etyka od dawien dawna istniała... jeszcze przed pomysłami, aby realizować religie. Choć często wg mnie zaciera się granicami pomiędzy tym co religią jest, a co nie jest. Szczególnie patrząc na nieświadome podejścia do wielu koncepcji bycia sobą wśród innych...
No i normalności raczej nie da się ustalić moim zdaniem. Łatwiej ustalić co sprawia ból, a co radość lub niczego z przed chwilą wymienionych.
Cytat: | Normalność zależy od punktu "siedzenia", a nie jak większość myśli "widzenia" |
Raczej ani od tego pierwszego ani od drugiego... |
|
|
|
|
|
Freyaaaaaa
Gość
|
Wysłany: 19-08-2008, 20:01
|
|
|
Czy może ktoś dać linka gdzie można ściągnąć mangę Elfen Lied po polsku? Albo wysłać mi ją na e-maila: konkursyyyyy@onet.eu |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-02-2009, 09:08
|
|
|
Cytat: | Zjawisko haremówki powinno pozostać w waszą induwidualną preferencją. |
... Hę? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
phentanyl
|
Wysłany: 24-02-2009, 13:54
|
|
|
Cytat: | A co skoro o szacunku wspominasz - Mecenasowi za JEGO pracę (czytaj: napisanie recenzji) także należy sie szacunek. Tak, że TAKŻE proszę sie opanować. |
Uraziłem Pana Mecenasa w jakiś sposób ? Zmieszałem jego pracę z błotem ? Nie wydaje mi się... Proszę tylko o odrobine obiektywizmu w następnych pracach...
Cytat: | Data napisania wzmiankowanego wyżej posta, z którego zaczerpnięto cytat: "Pon 02 Sty, 2006 1:44 pm " oraz ominięta przez waszmości ważna część posta (pogrubiona): Cytat:
Ufufufufufu...
Gdybym wiedział że moja DRUGA (pierwsza była o Gunparade Orchestra) recka trzeciego oglądanego - po baaardzo długiej przerwie - anime, aż tak namiesza... <wzdryga się>
W święta próbowałem obejrzeć EL jeszcze raz. Mimo szczerych chęci nie zdołałem dotrwać do końca 4-tego odcinka... ==" śmiałem się bez przerwy xD
Proszę powstrzymać się z dalszymi insynuacjami, oraz nie stosować cytowania wybiórczego. |
Przepraszam, czy to pogrubione zdanie cokolwiek zmienia w braku konsekwencji Pana Wa-totema? |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-02-2009, 14:12
|
|
|
Cytat: | Przepraszam, czy to pogrubione zdanie cokolwiek zmienia w braku konsekwencji Pana Wa-totema? |
Jest takie powiedzenie: "tylko krowa nie zmienia poglądów". Wa Totem nie jest krową i trudno się dziwić, że rok po pierwszym obejrzeniu Elfen Lied zmienił zdanie na jej temat. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
phentanyl
|
Wysłany: 24-02-2009, 18:31
|
|
|
Cytat: | Jest takie powiedzenie: "tylko krowa nie zmienia poglądów". Wa Totem nie jest krową i trudno się dziwić, że rok po pierwszym obejrzeniu Elfen Lied zmienił zdanie na jej temat. |
No cóz, krowa nie krowa, skoro tak szybko zmienia zdanie, w dodatku tak bardzo, trudno go nazwać rzetelnym i wiarygodym recenzentem... A w szczególnosci konsekwentym. Proszę nie ciagnąć tego tematu dalej. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 24-02-2009, 18:44
|
|
|
Owszem, niecały rok to nie jest dużo czasu, ale wypadałoby wziąć pod uwagę, że Totem przez ten czas w praktyce dopiero poznawał świat anime. Z własnego doświadczenia wiem, że okres taki w zupełności wystarczy, by o niebo lepiej zorientować się w zasadach działania naszego hobby - zresztą nie tylko jego.
Cytat: |
Proszę nie ciagnąć tego tematu dalej. |
Proszę wyrażać się grzeczniej. |
|
|
|
|
|
smiesne
Gość
|
Wysłany: 21-04-2009, 14:35
|
|
|
haha |
|
|
|
|
|
asd
Gość
|
Wysłany: 21-04-2009, 14:36
|
|
|
123456 |
|
|
|
|
|
21a
Gość
|
Wysłany: 21-04-2009, 14:36
|
|
|
123456789421354284 |
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 03-05-2009, 00:37
|
|
|
Cała przyjemność po mojej stronie. Można tylko wiedzieć, kto poczuł się Wielce Obrażony moim postem?
(Ja nie dyskutuję, tylko pytam z ciekawości) |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 03-05-2009, 23:53
|
|
|
Cytat: | Swoją drogą ciekawe, że motyw uroczych, bezbronnych kawaii panienek jest tak popularny a ja nie mogę sobie przypomnieć żadnego bezbronnego bizona |
Kira Yamato z Gundam Seed <tak, wiem, cholernie na temat>? |
|
|
|
|
|
|