Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Itazura - spam |
Wersja do druku |
Roksanka
Wariatka^^
Dołączyła: 18 Wrz 2008 Skąd: Bystrzyca Kłodzka Status: offline
|
Wysłany: 18-09-2008, 09:46
|
|
|
Hey:))
Mam pytanie kiedy będzie 22 odc sub PL??
Bardzo mi się to spodobało :))
Bardzo bym chciała obejrzeć pozostałe odc :))
Pozdrawiam:** |
|
|
|
|
|
Miyama
Gość
|
Wysłany: 23-01-2009, 23:34 To było fajne
|
|
|
Muszę powiedzieć że zaskoczyły mnie negatywne opinie odnośnie tego anime (recenzja również). Tylko prawda jest taka że te oceny wynikają z niezrozumienia anime i co najważniejsze tego że ono głównie było komedią (i to nawet zwariowaną dosyć), a że przemycało wiele życiowych cech to inna sprawa. Dziewczyna było słodko-głupiutka, ale mimo to osiągnęła bardzo wiele w życiu zawodowym bo była ambitna.
Na całym tanuki odnośnie wielu anime i chyba bardzo często shoujo występuje irracjonalna krytyka wielu postaci często bez zrozumienia przeznaczenia anime ani nawet gatunku.
Schematy zachowań będą jakie są, ale tak się tworzy anime i krytyka tego nie zmieni. |
|
|
|
|
|
malcolm
Gość
|
Wysłany: 23-01-2009, 23:45 To było super
|
|
|
Muszę powiedzieć że zaskoczyły mnie negatywne opinie odnośnie tego anime (recenzja również). Tylko prawda jest taka że te oceny wynikają z niezrozumienia anime i co najważniejsze tego że ono głównie było komedią (i to nawet zwariowaną dosyć), a że przemycało wiele życiowych cech to inna sprawa. Dziewczyna było słodko-głupiutka, ale mimo to osiągnęła bardzo wiele w życiu zawodowym bo była ambitna.
Na całym tanuki odnośnie wielu anime i chyba bardzo często shoujo występuje irracjonalna krytyka wielu postaci często bez zrozumienia przeznaczenia anime ani nawet gatunku.
Schematy zachowań będą jakie są, ale tak się tworzy anime i krytyka tego nie zmieni.
Na zmianę Tanuki na lepsze nie liczę bo to tak samo jakby powiedzieć że ludzie w zakładzie zamkniętym zmądrzeją. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|