FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  Hajime No Ippo - Pierwsza w Polsce strona o Hajime No Ippo
Wersja do druku
Smash Płeć:Mężczyzna

Status: offline
PostWysłany: 23-10-2008, 21:47   Hajime No Ippo - Pierwsza w Polsce strona o Hajime No Ippo

Witam serdecznie wszystkich fanów Mangi & Anime.

Jak wiem z doświadczenia stron o BLEACH'u jest już bardzo wiele w Polsce. Postanowiłem stworzyć serwis informacyjny o Hajime No Ippo. Mam nadzieje, że się wam spodoba. Do serwisu dodałem jeszcze Bleach'a, który powinien nam przynieść więcej popularności.

W niedalekiej przyszłości mam zamiar dodać kolejny podserwis, ale póki co chce zająć się tym co już jest.

Podstrona o Hajime jak narazie nie zawiera dużo info o tym tytule, ale mam nadzieję, że z czasem to się zmieni.
Serwis jak narazie posiada tylko jedną szatę graficzną, ale w ciągu miesiąca będzie kolejna tym razem związana z Hajime więc będziecie mogli przeglądać serwis na wybranym layoucie. Jeśli ktoś z was zdecyduje się na zarejestrowanie niech poczeka ten miesiąc.

Mam nadzieję, że część fanów Makunouchiego, Takamury, Ichigo i innych mile spędzą czas w naszym serwisie. Więcej informacji w newsie na stronie.

SERDECZNIE ZAPRASZAM !

adres strony - Ocenzurowano.

(Gdy dojdzie szata graficzna o hajime jeszcze raz dam znać :D) - narazie trzeba posiedzieć na layoucie o tematyce Bleach.

proszę o ocenę...

pozdrawiam.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6893345
Teukros Płeć:Mężczyzna

Status: offline
PostWysłany: 23-10-2008, 22:23   

Uprzejmie przypominam, że zgodnie z konstytucją Forum Tanuki, zakazane jest podawanie linków do stron zawierających nielegalne materiały. Z tego względu link zostaje usunięty, a temat zamknięty.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi