Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Hajime No Ippo - Pierwsza w Polsce strona o Hajime No Ippo |
Wersja do druku |
Smash
|
Wysłany: 23-10-2008, 21:47 Hajime No Ippo - Pierwsza w Polsce strona o Hajime No Ippo
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich fanów Mangi & Anime.
Jak wiem z doświadczenia stron o BLEACH'u jest już bardzo wiele w Polsce. Postanowiłem stworzyć serwis informacyjny o Hajime No Ippo. Mam nadzieje, że się wam spodoba. Do serwisu dodałem jeszcze Bleach'a, który powinien nam przynieść więcej popularności.
W niedalekiej przyszłości mam zamiar dodać kolejny podserwis, ale póki co chce zająć się tym co już jest.
Podstrona o Hajime jak narazie nie zawiera dużo info o tym tytule, ale mam nadzieję, że z czasem to się zmieni.
Serwis jak narazie posiada tylko jedną szatę graficzną, ale w ciągu miesiąca będzie kolejna tym razem związana z Hajime więc będziecie mogli przeglądać serwis na wybranym layoucie. Jeśli ktoś z was zdecyduje się na zarejestrowanie niech poczeka ten miesiąc.
Mam nadzieję, że część fanów Makunouchiego, Takamury, Ichigo i innych mile spędzą czas w naszym serwisie. Więcej informacji w newsie na stronie.
SERDECZNIE ZAPRASZAM !
adres strony - Ocenzurowano.
(Gdy dojdzie szata graficzna o hajime jeszcze raz dam znać :D) - narazie trzeba posiedzieć na layoucie o tematyce Bleach.
proszę o ocenę...
pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 23-10-2008, 22:23
|
|
|
Uprzejmie przypominam, że zgodnie z konstytucją Forum Tanuki, zakazane jest podawanie linków do stron zawierających nielegalne materiały. Z tego względu link zostaje usunięty, a temat zamknięty. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|