FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  Głupie, śmieszne i niepoważne - spam
Wersja do druku
kic Płeć:Mężczyzna
Nieporozumienie.

Status: offline

Grupy:
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 03-11-2008, 22:22   

Jeżeli mogę wyrazić swoją opinię (a wszakże nikt mi tego nie zabronił), to chciałbym stwierdzić, że ten temat jest żałosny.
Poziom irracjonalizmu "problemów" przedstawionych na zrzutkach przekracza wszelkie normy. Ni to ciekawe, ni interesujące i ni to śmieszne, a jest jedynie czepianie się o wszystko co popadnie, dla byle satysfakcji i później dumne chełpienie się wysokim "poziomem" wyłapywania "błędów".

Melior Absque Chrisma
Pierwszy Epizod MACu
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora
Norrc Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Lisia Federacja
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 03-11-2008, 22:29   

Kic, czy mi się wydaje, czy wszystkie Twoje posty które do tej pory widziałem, były krytyczne i nawoływały do "dyskusji" a raczej zwykłej kłótni? Ja wiem, że się czesto czepiam drobiazgów i walczę jak lew, jeśli coś mnie denerwuje. Uważam jednak, że objeżdzanie każdego tematu ja leci, a wraz z nimi ich twórców, jest co najmniej niemiłe. Sam temat nie jest taki zły, przy kilku obrazkach było można się uśmiechnąć.

Idąc Twoim tokiem rozumowania, na forum jest cała kupa idiotycznych tematów, które nic ciekawego nikogo nie uczą, nawet nie służą wymienianie opinii. Poprostu jedna osoba wpadła na pomysł aby go założyć, a inne uważają za zabawne/ciekawe/zabijające nudę zajęcie odpisywanie w nim. Sam się w nich nie udzielam i skoro mnie nie interesują, nie widzę powodów, aby niszczyć innym przyjemną atmosferę, i uświadamiać im jakimi to są żałosnymi idiotami. Wybacz, ja tak odebrałem Twojego posta.

Numer Gadu-Gadu
1498253
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 03-11-2008, 22:35   

kic napisał/a:
Ni to ciekawe, ni interesujące i ni to śmieszne, a jest jedynie czepianie się o wszystko co popadnie, dla byle satysfakcji i później dumne chełpienie się wysokim "poziomem" wyłapywania "błędów".

Kic, a weź ty przeczytaj może po kolei wszystkie swoje posty?

A sam temat jest całkiem fajny, śledzę go z przyjemnością i już nie raz się uśmiechnąłem do niektórych obrazków, zwłaszcza w połączeniu z komentarzami ^^

IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 03-11-2008, 22:49   

Cytat:
W punkcie 13. Konstytucji Forum napisano:
W nawiązaniu do punktu 12. - powinniśmy szanować cudze poglądy i zainteresowania. (...) Nie zabierajmy głosu tylko po to, by pokłócić się z innymi użytkownikami.

Użytkownik kic otrzymuje ostrzeżenie ustne na podstawie tegoż punktu.

Jeśli się to powtórzy, otrzymasz ostrzeżenie normalne.

IKa
Zua Biurokratka
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mirveka Płeć:Kobieta
(means miracles)

PostWysłany: 04-11-2008, 21:23   

Mnie to wcale nie śmieszy, ale nie mam nic przeciwko temu tematowi.
Przez pewien czas nawet miałam nadziej, ze utrzyma on status posiadania tylko jednego autora (Grisznaka) ale niestety... było w tym coś ironicznego
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Altruista
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 11-11-2008, 19:38   

Tak z ciekawości napisze, skoro się już pisze w temacie głupie, śmieszne i niepoważne, to nie powinno się dawać ostrzeżenia ludziom za to że są dość krytyczni, oczywiście można się przyczepić do słowa kica żałosne, ale moim zdaniem jest to takie się czepianie na siłę.
Można przecież napisać spokojna ripostę jak np Norrc, a nie straszyć od razu biedną duszyczkę ostrzeżeniem ;-).

Ludzie i tak się będą na forum kłócić, spierać, prowokować, ale póki nie lecą jakieś wulgary i dany post jest w miarę na temat, to ja bym się nie czepiał.
Powrót do góry
Teukros Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 11-11-2008, 19:56   

Użytkownikowi Altruiście uprzejmie przypominam pkt 15 Konstytucji Forum:

15. Ostrzeżenia administratorów/moderatorów należy traktować poważnie. Nie zastosowanie się do nich może powodować kasowanie postów, a w skrajnych przypadkach - bana. Decyzje moderatorów nie będą przedmiotem powszechnej debaty. Jeśli użytkownik uzna, że moderator przekroczył swoje uprawnienia bądź postąpił niesprawiedliwie, powinien wysłać prywatną wiadomość do administratora, uzasadniając swoje zarzuty. Skargi na łamach forum i wszelkie inne formy odwoływania się do opinii publicznej będą kasowane jako spam.

Jednocześnie proszę o pisanie postów na temat, i powstrzymanie się od komentowania działań moderacji. Ewentualne zastrzeżenia i problemy proszę zgłaszać bezpośrednio administracji Forum.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Odpowiedz do tematu