Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Sklepy internetowe z najfajniejszymi prezentami |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-11-2008, 11:46 Sklepy internetowe z najfajniejszymi prezentami
|
|
|
Nadchodzą święta, wraz z nimi moment dawania prezentów. Pytanie brzmi: gdzie kupić fajne, a przynajmniej niezapomniane?
Jakie znacie sklepy z naprawdę fajnymi prezentami? Aby prezent był fajny musi spełniać minimum jeden warunek:
- być totalnie od czapy (np. pluszowa królowa alienów)
- być wyszukany (np. czekoladki w drewnianym pudełku za 50 zł)
- być w jakiś sposób oryginalny
Ja trafiłem na przykład na taki zabawkowy:
http://www.toycraft-figurki.pl/Alien+Queen+Chestburster+Plush_p654.html |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Yakow
Devil Luck
|
Wysłany: 25-11-2008, 17:03
|
|
|
toys4boys - od mieczy świetlnych po staniki/stringi zrobione z cukierków ;) A dzisiaj moją uwagę przykuła Adrenalina.
geektoys - może i straszyć niektórych nazwa, ale też całkiem wporzo prezenty, dla przykładu zarzuce koszulką na której można grać jak na perkusji. |
_________________ Życie jest ciągiem następujących po sobie chwilowych rozwiązań.
|
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Yakow
Devil Luck
|
Wysłany: 26-11-2008, 17:12
|
|
|
Dzisiaj z wykręconych zabawek znalazłem jeszcze sklep 2future.pl |
_________________ Życie jest ciągiem następujących po sobie chwilowych rozwiązań.
|
|
|
|
|
janis35
Gość
|
Wysłany: 27-06-2010, 21:24
|
|
|
Myślę że warto szukać odpowiednich sklepów w necie, ponieważ wybór produktów jest dużo szerszy niż w tradycyjnych. Ja osobiście preferuję witryny, które skupiają różne sklepy i daja możliwość oceny przez kupujących. Ostatnio znalazłem fajną stronę www.internetowecentrumhandlowe.pl która daje spore możliwości jesli chodzi o bazę sklepów. Dodatkowo ma przyjemna szatę graficzną. Polecam. |
|
|
|
|
|
Gość
Gość
|
Wysłany: 17-02-2011, 14:03 odp
|
|
|
Dawno tu nikogo nie było, ale odświeżę temat :) Kilka razy zdarzyło mi się skorzystać z zakupów w Gitgift.pl, mają fajne gadżety i szybko je wysyłają. A czy ktoś korzystał z innych tego typu sklepów i może jeszcze coś polecić? |
|
|
|
|
|
Anastazja
Gość
|
Wysłany: 30-04-2011, 22:11 Upominki
|
|
|
ja istatnio szukałam sklepu to trafiłam na www.finezaupominki.pl, całkiem fajny towar mają i najlepsze jest to że pakują od razu, bo ja niestety jestem w tym kiepska ;) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|