Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
tasaczek z FC |
Wersja do druku |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-12-2008, 14:59
|
|
|
Głupio wyszło.
Do kasacji |
Ostatnio zmieniony przez dnia 15-12-2008, 16:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-12-2008, 15:21
|
|
|
Cóż, jak widać błędem była moja uprzejma prośba utrzyma w "konwencji Multiświata" o pozostawienie siedzib w spokoju, która, jak widać została zignorowana radośnie.
W takim razie w przyszłości proszę się nie spodziewać jakichkolwiek postów napisanych w tej konwencji, lecz krótkich notek odmoderacyjnych.
Informuję uprzejmie, że opisana w tamtym poście biżuteria jest moja własnością w realnym świecie. Dostałam ją od kogoś i NIE życzę sobie, by jakikolwiek element jej, mojego opisanego stroju, czy jakikolwiek inny fragment mojego postu był wykorzystywany bez mojej wiedzy i zgody w jakimkolwiek tekście pisanym na Forum, czy poza nim. NIE zamierzam zamieszczać mojej postaci w Multiświecie, NIE zamierzam uczestniczyć w tych "wydarzeniach" i NIE pozwalam w jakikolwiek sposób wykorzystywać jakiegokolwiek opisu, zamieszczonego przez mnie w tego rodzaju twórczości.
Czy teraz wyrażam się wystarczająco jasno?
IKa
Zua Biurokratka |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|