Zero no Tsukaima - Przewidywany czwarty sezon w anime? |
Wersja do druku |
Saito
Chowaniec Louise ;]
|
Wysłany: 14-01-2009, 17:26 Zero no Tsukaima - Przewidywany czwarty sezon w anime?
|
|
|
Witam,
od niedawna zacząłem oglądać anime pt. "Zero no Tsukaima". Obejrzałem wszystkie trzy sezony i nie mam dość :D Jeśli ktoś jest zorientowany jeśli chodzi o to, to czy może mi odpowiedzieć czy będzie przewidywany czwarty sezon ? Bardzo bym o to prosił... Dla tych co nie znają tego anime, gorąco polecam ! Trafiłem na nie przypadkowo i nie żałuję ;] |
|
|
|
|
|
pamp
Oślepiony Tęsknotą
|
Wysłany: 14-01-2009, 18:28
|
|
|
Ja posłużę za medium.
Wpatrując się w kryształowa kule, widzę, widzę, a jednak nie widzę :D
Ale wydaje mi sie ze będzie ;p |
_________________ "Cokolwiek zamierzasz zrobić, o czymkolwiek marzysz, zacznij działać. Śmiałość zawiera w sobie geniusz, siłę i magię.
— Johann Wolfgang Goethe (1749-1832)" |
|
|
|
|
OverLord_Zenon
Lord Chaosu
Dołączył: 20 Gru 2008 Skąd: ? Z otchłani Kosmosu!!! Status: offline
|
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 15-01-2009, 15:34
|
|
|
Jeszcze chyba żaden nie być wydany poza Japonią. |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 15-01-2009, 16:40
|
|
|
Czwarty sezon będzie. Nie pytaj kiedy, nie pytaj skąd wiem. Będzie i już. Mają materiał, mają oglądalność. To tak jakbyś pytał: "A zrobią kiedyś następny film o Harrym Potterrze?". |
|
|
Gdynianin
????
|
Wysłany: 23-01-2009, 00:40
|
|
|
Też obejrzałem wszystkie sezony i wyczekuję na 4 sezon.
Ale według mnie w ostatnim sezonie było za dużo ecchi w dwóch pierwszych był klimat i to 'coś', a tak to pamiętam tylko latające 'walory' bohaterek...
Ostatni odcinek (najlepszy według mnie z całej serii) raczej jest zapowiedzią następnej ;) więc nie ma co się martwić. |
|
|
|
|
|
KLAUDIA
Gość
|
Wysłany: 26-01-2009, 19:31
|
|
|
Będzie 4 sezon. Nie martw się. Najbardziej w znt wkurza mnie Siesta. Chciałabym żeby Saito i Louise byli razem. |
|
|
|
|
|
soo
|
Wysłany: 27-01-2009, 22:54
|
|
|
O nie, czwarty sezon? Ile można ^^"? Przyznaję, że pierwszy i drugi były całkiem całkiem, ale co za dużo, to niezdrowo - trzecią serię przestałam oglądać mniej więcej w połowie. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 30-01-2009, 10:41
|
|
|
A do mnie docierają przecieki że 4 seria nie jest pewna ze względu na słabsze niż oczekiwane wyniki sprzedaży. Co, biorąc pod uwagę coraz niższe loty serii, raczej nie dziwi. Pozostają nowele, ale tłumaczenia są w przysłowiowym "lesie". |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
C4rl0s
|
Wysłany: 07-04-2009, 16:48
|
|
|
Słyszałem ze mam być i mam nadzieje ze będzie. |
|
|
|
|
|
Piontek
człowiek z lasu
|
Wysłany: 07-04-2009, 22:42
|
|
|
ja słyszałem że ma być w lipcu tego roku, co do 3 seri także zgadzam się że było za dużo echi. Jeśli cos teraz zrobią to dorówna to 2 sezonowi (jak 1 to nie będzie taki dobry) albo będzię kompletna klapa. |
_________________ Znajdę cię gdziekolwiek byś nie był... I zabiję Cię... Rozerwę Cię na pół... Zmiażdżę twoje kości i zjem twoje ciało.. Wypiję twoją krew... Pochłonę Cię. |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 07-04-2009, 23:36
|
|
|
No co do 3 sezonu o racja, odcinek 6.5 to już był śmiały, nie mówiąc o reszcie
Ale mi się wydaje( że w końcu pokażą pustynie, bo ciekawy jestem jak...) , że raczej złączą wszystkie sezony i raczej dostaniemy taką mieszankę |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Maluśka
Gość
|
Wysłany: 16-09-2009, 19:26
|
|
|
Najlepszy był sezon drugi! A co do trzeciego to mam mieszane uczucia.
A co do sezonu czwartego... sama jestem ciekawa kiedy się ukaże, bo jednak anime jest świetne :) |
|
|
|
|
|
AdvantaA
Gość
|
Wysłany: 03-10-2009, 14:15
|
|
|
Widzę że dawno pisaliście xD Ale nie wiecie (jak wgl tu będziećie) czy będzie ta 4 seria ? Bardzo się nie cierpliwie xD |
|
|
|
|
|
Julie
Gość
|
Wysłany: 09-10-2009, 21:18
|
|
|
JA tam nic nie wiem ale podzielam pytanie tyle słyszałam o tej premierze 09 lipca a tu nic |
|
|
|
|
|
|