elo e ja nie moge zrobic nowej kampani niewiem dlaczego moze mi powiecie co trzeba po koleji robic i gdzie wlazic co?
oses Gość
Wysłany: 27-11-2008, 22:50
jak sie robi zdjecia? a apropo gry mam miasto pod władzą i zamek yalen i castle keght czy jakoś tak jestem z veagiryjczykami zielonymi czy jakoś tak mam 55 vigriski rycerz konnych a reszta moich zaąłniezy twozy garnizon w mieście i zamku mam ogułem 600 zbrojnych prowadze wojne z fioletowymi i z jasny zielony te rodoki czy jak im tam jestem marszałkiem i gram w wersje 1.010 kase sie łatwo zdobywa na turniejach postawia sie na siebie na każdą walke i maź zdobycia to kwota 3800 + 200 z akażdy turniej warto było zainwestować w gre płaciłem 94.00 z przysyłkom z sklepu gram.pl fable tez dobra gierka fajna crpg
San Gość
Wysłany: 29-12-2008, 13:16
Czy w wersji 1.010 jest coś takiego jak "Mroczna Zbroja (czy tam Czarna)" i "Mroczny Koń" ?
jak tak to powiedzcie gdzie to można dostac
ciekawski Gość
Wysłany: 28-01-2009, 22:16 ciekawosc
tez to mnie ciekawi bo kasy raczej mam dosc
nowe Gość
Wysłany: 13-02-2009, 12:55 moje forum
wchodzicie na moje forum rejestrujcie się dodawajcie wątki ja dodałem 3 mody mam to forum 1dzeń więc nie uzbierałem więcej modów ale będę dodawaj nowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki